sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Свръхестествени Способности»Свръхестествените светлинни кръгове

Свръхестествените светлинни кръгове

AdminAdmin
Дарт Вейдър
668123343
Свръхестествените светлинни кръгове

Какво са свръхестествените светлинни кръгове?

Погледнато фотографски, тук става въпрос за визуално кръгло явление, което понякога оставя следа и една от неговите познати същности е отразяването на светлина от твърди или течни частици.

Денят на свръхестественото в 13 септември.

Светлинните кръгове обикновено се появяват като бели или полупрозрачни сфери. Тяхната прилика със светлинни кръгове от се смята, че носи свръхестествено начало, което им е дало и името свръхестествени кръгове. Да, твърди се, че те притежават някаква свръхестествена енергия, която им придава формата на ярка светлина, движеща се из небето.

Някои вярват, че тези кръгове са начинът, по който духовете ни се показват. Проявяват се като искрици, капчици или отблясъци от ярка светлина и могат да бъдат хванати от камера или да се видят с просто око - често използван ефект са във филмите.

Възприемат ги като духове, носещи се из въздуха, за да насочват или да проследяват хората.

Някои смятат, че това са духовете на техните възлюбени, които са дошли на Земята, за да ги гледат.

Светлинни кръгове

Други твърдят, че това са духовете на хора, населявали някога планетата.

И не на последно място, се счита, че те имат способности да комуникират със съществата по света, пращайки им мисли чрез различните медии.

Хората са доказали, че са способни да заснемат т.нар. свръхестествените светлинни кръгове. В много случаи, след като са ги видели с просто око, те ги заснемат. Някои вярват, че свръхестествените кръгове витаят над църквите в неделите, за да слушат молитвите.

Важният въпрос, чийто отговор ни предстои да намерим, е дали те имат паранормално значение. Това все още не е ясно. Последните дискусии са установили, че може би те имат извънземен характер и че не са просто резултат от дефектни камери.

Изследователите базират вижданията си относно паранормалните кръгове на факта, че не всичко съществуващо е видимо за човешкото око. Примери за тези невидими явления са различните видове електромагнитни радиации, които са извън спектъра на видимост за човешкото око. По подобен начин невидимите кръгове могат да са се появили във видимостта ни. Изследователите също така смятат, че е възможно те да имат и свръхестествено или духовно начало и че могат да бъдат видими само за някои от нас.

Какво казва науката за светлинните кръгове

Светлинни кръгове на снимка

Скептиците, от своя страна, твърдят, че свръхестествените светлинни кръгове са образи на частици прах, които разпръскват светлина. Става въпрос за обикновено отразяване на някои обекти или образи, получаващо се в резултат на виждането им от конкретен ъгъл на окото или на лещата на камерата.

Или пък, че кръговете са резултат от отразяването на светлинните вълни. Отрича се всякаква възможност за свръхестествен характер.

В същото време обаче продължават и доказателствата, и то потвърдени от свидетели, за наличието на движещи се през нощта кръгове, които са били заснети.

Вярвате или не, духовните и свръхестествени елементи продължават да съпътстват световните дела на Земята. Човешката психология е тази, която е странна комбинация от интелект и емоции и която е дала живот на паранормалното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
23.12.2010 01:54
Колко вярно(имам в предвид всичко създадено от нашето въображение). Всеки е свободен да прави неща и да вярва във всичко докосващо въображението и чувствата му, което не означава автоматично че е вярно или не, но истината е една и за сега няма вариант да се докаже каква е(става въпрос за живот след смъртта, поне за мен е важно да знам). Все пак ние съществуваме някак и пред нас се разкриват такива възможности, че и аз се шашкам като си ги представям и е почти невероятно да са се създали без намеса от всякакъв разумен и много по-висш характер(това не излключва възможноста именно точно така да се е случило). Ах, тези вероятности и възможности.
1
0