Неочаквани черти на зодия Дева

Зодия Дева

Родените под знака на Девата са интелигентни и могат успешно да станат анализатори, но имат прекалено високо мнение за възможностите си. Те, на практика, наистина са големи, което помага на много Деви да постигнат големи резултати.

Девите ценят само перфекционистите, затова им е много трудно да съберат около себе си кръг от верни приятели. Девите обичат постоянно да задават въпроси, за да открият повече подробности за човека срещу себе си. Това понякога е дразнещо, но за Девата е важно да открие всичко за събеседника си.

Девата е широко скроена и за приятелите си дава всичко, но като цяло е скромна в харченето на парите и дори може да се превърне в скъперник.

мания за чистота

В желанието си да се проявят като перфекционисти Девите често изморяват околните с постоянните си забележки и опити да се намесят във всяко тяхно действие.

Въпреки че смятат, че са умерени в разходите си, Девите харчат прекалено много. Девите купуват скъпи дрехи и обувки, без дори да се замислят, защото за тях е важно върху всичко в гардероба им да има етикети на известни марки.

Но когато става време да изхвърлят старите си маркови дрехи и обувки, Девите проявяват ненужна носталгия и не искат да се разделят с тях.

Повечето хора, родени под знака на Девата, са педанти, като педантизмът им може да достигне дотам, че направо да съсипе нервната система на най-близките им. Причината е, че Девата иска близките й хора да са същите перфекционисти като нея.

Деви

Девите не прощават и не забравят, те са отмъстителни и не се успокояват, докато не видят врага си съсипан. Морализмът на Девата е в състояние понякога да отблъсне дори близките им приятели.

Те не понасят изневярата, но самите те нямат нищо против някоя и друга авантюра. Девите лесно се изморяват и често боледуват, те страдат от постоянна умора и отпадналост.

Желанието за хигиена на Девата може понякога да стигне до мания за чистота. Типично за Девата е да посвещава всяка свободна секунда на изтребването на микроби и мръсотия.

Девата не харесва дългото чакане и неизвестността. Изненадите също не са по вкуса на Девата, която иска да е наясно с всеки следващ ход на хората около нея.

За Девата е перфектен съюзът с Козирог, Телец, Скорпион и Рак, но с Овен и Стрелец може трудно да постигне някакво разбирателство.

Виж повече

Рейтинг

5 10
4 9
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
16.03.2014 00:46
За мен всичко си е вярно. Понякога съм голяма маниачка за на практика малки неща.
12
1
Тодорова
Тодорова
28.02.2014 09:37
Ееееееех,добре би било да съм такава чистофайница ,ама...не съм!:):)!!!!За съжаление и марковите ми дрехи са сведени до под 0-та!!Казвам го в кръга на шегата-и да имах възможности бих вложила пари в други неща-не в парцали!Най-добрата ми и вярна приятелка от 25 г до сега е зодия Водолей.А пък най-отмъстителния и тясно скроен човек,когото познавам е зодия Лъв.Но не обобщавам-брат ми също е Лъв!!Няма общи правила-всеки човек е уникален,една малка вселена ,различна от другите!
2
0
дева
дева
17.02.2014 01:56
нямам нищо общо с написаното горе за зодията дева не съм пефекционист и много не харесвам като някой се опитва да направи излищна забележка на груг заради нещо безмислено като пазаруването или външния му вид аз подкрепям стила на обличане на приятелите ми както и се радвам на своя собствен не обичам да си харча парите особено ако са за допълнителни дрехи и др.макар че има едно нещо там горе което е вярно ар не харесвам раздялата не само с роднините ми но и с повечето ми вещи може да ви се стори малко страмно но аз мисля че във всеки предмет дреха или стая са запазени някакви мой щасливи или тъжни спомени и за това понякога ми е тъжно да се разделя с тях защото ме е страх да не ги изгубя :)
5
2
Vesi
Vesi
02.11.2013 20:50
Аз съм дева,и почти всичко написано е вярно-непрекъснато ходя с мокри кърпички в чантата и всеки почивен ден поливам обилно с препарати къщата,но не мога да кажа ,че съм скъперница ,или злопаметна:)
4
0
sss
sss
18.09.2013 14:19
Аз съм зодия дева повечето неща не са верни,обичам стилно обличане,но не робувам на скъпи марки за мен това е глупаво.Не отмъщавам,не държа другите да са перфектни нито пък аз съм такава,за изневяра не си и помислям нито я одобрявам,нещата ми си имат точно определени места,за да ги намирам даже и в тъмно,но мания за ред и чистота нямам и т.н.
8
0
mimi
mimi
30.07.2013 22:45
дева да си в този живот
:)
7
0
miss981
miss981
10.05.2013 20:23
и ас съм дева но там горе няма много вярно за мен
0
0
Adi
Adi
18.04.2013 11:22
Много добре описва Девите като цяло, с малки изключения - например аз не съм никак скъперничка, а напротив - харча до степен, че оставам често без пари ;) Плюс това съм разхвърляна, нямам мания за чистота въобще. Само от време на врем ме прихваща нещо, яхвам метлата и докато не подредя и не изчистя всичко, не спирам. Но се случва рядко. И това за Овена не е вярно.. ще се женя за Овен скоро, разбираме се чудесно, заедно сме от 6 години
10
1