Рак и другите зодии

Зодия Рак

Чувствителната природа на Рака може да се окаже трудна и дори недостъпна за разбиране от страна на другите хора. С Овен Ракът не се разбира много добре. Чувствителният Рак се стресира от пълната липса на такт, която проявява понякога Овенът.

Телецът е един от най-подходящите варианти за представителите на зодия Рак. С Телец Ракът изгражда спокойни и дълги отношения заради еднаквите им интереси.

С Близнаци Ракът може да има много приятна, но краткотрайна връзка. Двуличната природа на Близнаците рано или късно ще поднесе неприятна изненада на Рака.

Хороскоп

С представител на собствената си зодия Ракът се сблъсква всеки ден с емоционални проблеми. И двамата партньори ще са заети само със себе си и трудно ще обърнат внимание на проблемите на другия.

С Лъв Ракът ще се чувства доста зле, защото Лъвът ще иска постоянно да е център на вниманието. Постоянното недоволство на Рака ще отблъсне напористия Лъв.

С Дева Ракът не може да усети силна страст, но връзката им може да е много дълга благодарение на това, че и двамата партньори ценят уюта на семейното огнище.

Хороскоп за Рак

Везните имат нужда от разнообразни развлечения, а това изобщо не се харесва на Рака. Той предпочита да си остане вкъщи, отколкото да се впуска в приключения. Затова връзка между тях се получава трудно.

Към Скорпион Ракът усеща силно привличане, но отношенията им са пълни с проблеми. Връзката им може да стане много дълга, ако и двамата са склонни на компромиси.

Стрелецът е прекалено земен за Рака, който постоянно е в облаците. Но връзката им не може да съществува дълго.

С Козирог Ракът може да усети страстта в цялата й сила, а освен това стабилният Козирог може да осигури финансово спокойствие за Рака.

С Водолей чувствителният Рак не може да постигне съгласие по нито един въпрос. Връзката им е кратка, но пълна със сблъсъци за дреболии.

С Риби Ракът се разбира много добре, тъй като и двамата партньори са еднакво чувствителни и романтични. Но връзката им може да продължи дълго само ако и двамата са честни един с друг.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 4
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати