Овен и другите зодии

Зодия Телец

Овенът е инат и е прекалено самостоятелен, което при някои от представителите на тази зодия предполага сериозни лидерски качества.

Овенът трудно може да се разбере с представител на собствената си зодия. Отношенията помежду им са страстни, но природният инат и на двамата води до срив.

Овен и Телец– тази комбинация може да се окаже много дълготрайна, тъй като двамата са родени сякаш един за друг. С Близнаци Овенът влиза в динамичен съюз, но желанието за приключения, което го има и у двамата партньори, води до край на отношенията.

Скандали

С Рак Овенът трудно може да постигне синхрон в една връзка. Липсата на такт и горещият характер на Овена е твърде разрушителен за нежната душа на Рака.

С Лъв Овенът има общи интереси, но нежеланието и на двата знака да отстъпят по какъвто и да е въпрос водят до сериозни разногласия.

С Дева Овенът може да има краткотрайна, макар и бурна връзка. Шегите, които Девата обича да подхвърля, ще се възприемат от Овена като кръвна обида.

С Везни Овенът може да има само сексуална връзка. На интелектуално ниво двата знака не са подходящи един за друг. Възможна е дълга връзка с цената на много компромиси.

Хороскоп за Телец

Със Скорпион Овенът има бурна и гореща връзка, но и двамата са ревнивци, затова отношенията им ще приключат твърде бързо.

Овенът се чувства добре в компанията на човек, роден под знака на Стрелец. Овенът е в състояние да се прави, че не забелязва честите отсъствия на Стрелеца. Що се отнася до Стрелеца, на него ще му е трудно да приеме сериозно тази връзка.

С Козирог Овенът ще има големи разногласия на финансова тема. Действията на Овена в областта на финансите са неразбираеми за Козирога и ще възниква напрежение.

С Водолей Овенът се радва на хармоничен съюз, но Водолеят си прави планове за години напред, а Овенът предпочита да живее само с днешния ден.

С Риби Овенът, който е много различен от романтиката на този воден знак, може да създаде красива и страстна връзка. Но Овенът трябва да е подготвен, че Рибите ще го изненадват с постоянните си капризи.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
viktoriq
viktoriq
10.10.2014 20:35
за овена и телеца е жярно според мен
4
2
анонимчетУ
анонимчетУ
03.06.2013 11:42
Стилияна, пише овен с овен, още на втория абзац! само че по друг начин!!!
0
2
Силва
Силва
21.05.2013 16:50
На мен пък ми е интересно с кой от зодиакалните знаци се разбира овена изобщо ?!
4
3
Драго
Драго
24.05.2015 13:46
Ами с лъв.Аз съм лъв.Разбирам се с почти всички,но най-вече с овен
6
2
Stiliqna
Stiliqna
20.05.2013 01:08
Искам да попитам защо няма овен с овен,любопитно ми е защото приятелят ми е роден на 13.04,а аз на 14.04 и ми се иска да разбера нещо повече за нашата връзка.
2
3
Ива
Ива
24.11.2014 19:31
За вашия секс ли?
1
6