sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Професии, подходящи за зодия Риби

Професии, подходящи за зодия Риби

Хороскоп за Риби

Сладководни, соленоводни, малки-големи, хищни или не – Рибите са си Риби и за да ги опознаеш напълно, ти е нужно доста време. Каквото и да кажем за тях, като че ли ще бъде недостатъчно, но основното е, че те са добри приятели, но са твърде чувствителни и много лесно могат да се почувстват наранени и огорчени.

Понякога дори невинна ваша дума може да ги накара да се чувстват ужасно. Освен това всяко нещо, което им се случи, се приема доста крайно, което отново е свързано с ранимата им душа. Това, разбира се, не винаги са лоши качества. Просто е хубаво да внимаваме, когато общуваме с тях.

Професии за Риби

Рибите имат много добри качества – много са способни и работливи. Ако знаят, че имат задължение, го вършат без да кажат и дума за умора или притеснение от многото работа.

Често пъти Рибите изобилстват от качества и способности, което в комбинация с тяхната работливост им дава чудесен старт и ги прави много зачитани от работодателите.

Зодия Риби

Тъй като са доста артистични и често пъти отнесени, по-добре е да не работят заедно с началника си. Колкото по-далеч е той, по-добре за Рибите. Освен това, представителите на зодията са практични и целенасочени. Всъщност Рибите имат идеалните качества за един работник.

Заради страхотните си артистични заложби, голяма част от тях се занимават с музика, театър или кино, танци. От тях стават чудесни журналисти – умеят да намират онази част от историята, която други биха пропуснали.

Вероятно се дължи на тяхната чувствителност. И тъй като обичат да бъдат част от добрите каузи, биха могли да помагат в благотворители организации.

Полагат усилие независимо какво вършат и са много целеустремени. Ако решат да учат нещо, ще го направят до края и както трябва. От друга страна добре развитата им интуиция им подсказва предварително дали това, с което се захващат, е най-подходящото за тях или не.

Не биха започнали нещо на всяка цена, ако не са убедени, че ще се справят, както трябва. Чудесен избор за професия е ветеринарство, фотографията, медицински услуги и др.

Рейтинг

5 3
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Andreia
Andreia
11.09.2015 13:51
най-добрата работа е тази, която някой друг я върши.


аз също съм риби
0
0
Мартин Петров
Мартин Петров
12.12.2014 11:29
Аз съм риба, ама това са пълни простотии... :D
1
1
Мариана1
Мариана1
24.11.2013 12:08
Някои са педантични, перфекционисти и властолюбиви. Има и мързеливи, които искат друг да работи вместо тях, черногледи са.Меланхолични и така пречат на другите хора в колектива.
2
4
СТЕФКА МУТАФЧИЕВА
СТЕФКА МУТАФЧИЕВА
31.07.2013 15:17
НЕ СЪМ СЪГЛАСНА , НЕ СМЯТАМ , ЧЕ СЪМ ОТНЕСЕНА , РАбОТЯ СЪВМЕСТНО С НАЧАЛНИКА СИ , МИСЛЯ ЧЕ ДОСТА ДОБРЕ , НЯМА И ГРЯАМ АРТИСТИЗЪМ У МЕНЕ
2
2
Мара Костадиноваа
Мара Костадиноваа
27.07.2013 17:50
Нищо вярно! Мъжът ми е риба, която плува в алкохол. Изключително груб, нервен и раздразнителен. Много е способен, но нищо не докарва до край, няма воля и смелост. Разпилян във всичко!
5
1
риба
риба
23.06.2013 23:00
Имам чувството,че някой е описал мен.Всички изброени горе качества присъстват и у мен и у сестра ми. Но мисля, че има разлика между мартенските и февруарските риби, а и мъжете риби са по-различни от жените.Лично на на мен тези качетва не ми харесват, даже ми пречат, но не мога да бъда друга.
5
0
тути
тути
22.06.2013 21:50
Мила "Не-риба", това че познаваш една жена-риби, която прави всички описани неща, не значи че всички са такива! Аз пък познавам такъв Козирог.
А описаните от теб черти са по-скоро резултат от липса на възпитание, а не от влиянието на зодията.
Пък и статията е за "подходящи професии за зодия Риби", а не "добри и лоши черти на зодия Риби". ;-)
3
0
не-риба
не-риба
22.06.2013 21:41
От жените риби, които познавам съм останала със следните впечатления. Жажда за власт, вмешателство в чужди работи, искат всичко да се върти около тях, винаги се изказват по разискваната тема в повечето случаи некомпетентно, поради което изпадат в комични ситуации и много други не дотам добри черти на характера, за които тук нищо не прочетох.
2
3
Andreia
Andreia
14.01.2015 17:25
на мен това ми прилича повече на зодия ЛЪВ:)
3
0