Професии, подходящи за зодия Везни

Професионален хороскоп

Всеки от нас се е родил под определен зодиакален знак и вярваме или не той определя какви сме - поне до някаква степен. Какво е било положението на звездите в момента на раждането ни до някъде може да ни оформи като характери.

Разбира се, това въобще не е всичко, което ни определя като хора, но със сигурност зодиакалният знак има значение.

От там нататък вече нещата започват да се развиват в различни посоки. Зависи много какъв е животът ти, с какво си се срещнал, какво си имал възможност да развиеш в себе си и какво не и пр.

Зодия везни

Не всичко, което се казва за дадена зодия е 100 % вярно за всеки от представителите й, защото в крайна сметка начинът на живот и възпитанието също оформят характер.

Но за онези от вас, които се определят с тяхната зодия и са сигурни, че носят чертите на конкретния знак, вероятно е важно какво им предлагат звездите.

Ако говорим за Везни ще ни отнеме доста време. Везните са доста подредени на пръв поглед, но зад тази подреденост се крие хаос.

С други думи тяхното спокойствие и уравновесеност са привидни – основното, което ги измъчва, е невъзможността за намиране на златната среда.

Работа по телефона

Търсят я постоянно и във всичко и почти никога не успяват да я намерят, тъй като в голяма част от случаите тя просто не съществува.

В тази връзка изборът им на професия също сериозно е повлиян от тази златна среда. Според астрологията професиите, които най-много отиват на представителите на Везните, са свързани с общуване и предлагане.

Изключително активни и много общителни, Везните са добри работници и са мечта за всеки работодател, тъй като са доста изпълнителни.

Нерешителността им на моменти е съвсем естествена, но тя бързо преминава в увереност, че ще се справят със задачата. Подходящи са и за ръководни постове.

Много добър избор за професия е дипломат или служител във фирма, която предлага стоки или търгува по телефона.

От друга страна художествените професии също им пасват чудесно. Много добър избор за работа са професии като художник, декоратор, стилист, композитор и др.

Рейтинг

5 6
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Chrisa
Chrisa
12.06.2013 19:49
Много точно и правилно определение.
6
0