sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Традиционни методи за откриване на злато

Традиционни методи за откриване на злато

откриване на злато
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл-23%
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Един от най-популярните методи за откриване на злато е приложим на ниви, които се орат с трактор. Погледнато към днешна дата, много полета са били гъсто населявани в древността, но поради една или друга причина са изчезнали в миналото.

Свидетелство за наличието на живот в тези области са старите карти или наличието на културен пласт като фрагменти от тухли, керамика и камъни от основите на сгради. Именно това са местата, към които трябва да се насочите. Вероятността там да откриете злато е много голяма.

Трябва да знаете, че златото обикновено не е било заровено по-дълбоко от дължината на една ръка, защото при нужда е трябвало да бъде лесно и бързо извадено. Златото може да бъде поставено и в различни предмети, както метални, така и не метални.

Златно съкровище

Практиката показва, че повечето наличие на злато е било намерено в дървени съдове, кесии или просто завити в плат, който се е разградил с течение на времето.

Откриването на злато в железен съд е едновременно трудно и лесно начинание. За тази цел подходът и мисленето ви трябва да бъдат различни. Изисква се повече търпение и време, а и повече внимание при търсенето.

За основната ви цел може да спомогнат оранта и природните процеси.

Плугът би могъл да закачи горната част на съда, в който е разположено златото, а може да закачи и част от него. По този начин ще го извади по-близко до повърхността. С годините оранта ще допринася за изваждането на все повече от съкровището и ще го доближава до повърхността.

Ковчеже със злато

Студената зима и замръзването на почвата ще допринесат за разкриването на златото на повърхността от пръстта, като образува участък с големина близо 10 х 5 метра.

Вашата цел би трябвало да е в повърхностния слой на земята или разположена направо върху нея. Често формата на петното, в което е разположено златото е ромбовидно или овално.

Ако златото се намира в железен съд, бихте могли да го локализирате като търсите за силен железен сигнал. В този случай ще ви е нужна машина с режим. Тя ще сигнализира за всички метали, които се намират в почвата.

Все пак се заредете с търпение и се пригответе да извадите много железни боклуци, които са били заровени близко до повърхността. И извън всички суеверия, човекът, който е заровил златото, вероятно е заровил и защитник - обикновено железен катинар или болт от врата, а често малка или нагръдна икона, изработена от бронз или мед, разположена отгоре на съкровището.

Тези защитници наистина объркват машината, маскирайки съкровището, намиращо се под тях. Затова ви препоръчваме да копаете, независимо от сигнала. Никога не може да знаете, какво би ви изненадало.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 11
3 13
2 9
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Ц.Н
Ц.Н
07.10.2014 13:39
Прокълнато злато аххахх то ако е така всички археолози трябва да са....
6
1
пича
пича
16.04.2014 14:22
Най правилно е да се предаде в музея защото е нашето наследство а и ще ти дадът 10 процента от стойността му което в крайна сметка си е добре от гледна точка на това че не е нужно да се притесняваш дали няма полицията да те арестува
3
15
ivanov
ivanov
18.10.2013 19:12
колеги намерете прокалнато злато и ми го даите на мен да ям и пия .та да видим дали ще умра а вия гладуваите и мизеруваите и да видим тогава кои го е хванало проклятието.
13
10
калин
калин
05.03.2013 09:17
А като го намеря какво да правя с него??? Очаквам отговор в следваща статия!!!
7
1
piko
piko
06.05.2015 08:08
Dai go na mene kolega
12
3
angel4e
angel4e
02.03.2013 19:46
мхм
2
0
dumple_79
dumple_79
02.03.2013 08:21
Много филми гледаш
2
1
Емануела
Емануела
01.03.2013 15:07
А да не забравяме и за проклятията.
ТЕ СА ВЕРНИ!
Който търси злато и намери , а то е прокълнато - не го чака добро.
Ако обаче човек който не го търси го открие - проклятието не го хваща, защото не го е търсил.
Помислете, дали да копаете.
13
5