Съдбата на зодия Козирог

Съдбата на Козирог

Козирозите трябва да запомнят, че не трябва да се оставят никога събитията да ги изненадват. Житейският им урок е да разчитат повече на себе си, отколкото на помощта на другите.

Козирогът носи в себе си честолюбие, амбиции за напредък и издигане. Той е последовател на максимата - "Бавно, но сигурно". Носителите на този зодиакален знак са способни на упорит труд и са много изобретателни.

Те са съсредоточени и не обичат да разпиляват времето си. Оползотворяват всяка секунда от времето си, за да изпълнят поставената цел. Заветната им цел е да завоюват нещо голямо в живота.

Козирог

Спокойно можете да се доверите на Козирог, но не забравяйте, че те преценяват другите доста строго и не прощават лесно. Злопаметни са, но рядко се сещат за отмъщение. Не са особено отзивчиви, а в личните си взаимоотношения са по-скоро въздържани и хладни.

Не обичат да се месят в чужди работи и не допускат някой да се меси и в техните. Умеят да пазят тайна. Козирозите са хора на разума, умът им винаги е нащрек. За жалост Козирозите виждат по-скоро песимистичната страна на живота и макар на пръв поглед това да не личи, те са крайно чувствителни.

Представителите на този знак са предпазливи, самовлюбени, а понякога показват и войнствен характер.

Зодия Козирог

Козирогът трябва да се научи да преодолява своята гордост, суета, егоизъм и съмнения. Житейският път на хората, родени под този зодиакален знак са изпълнени с препятствия и трудности. Често пъти те сякаш се раждат с ума на възрастни и затова често са по-сериозни и затворени.

Не се вписват лесно в непознати компании и им коства много усилия да се преструват на любезни. Тези хора сякаш са поставят някаква броня, но дълбоко в сърцето си копнеят да бъдат разбирани и обичани. Несравними са що се отнася до издръжливостта и дори трудностите им доставят някаква странна горчива радост.

Областите, в които биха могли да намерят успешна реализация са свързани с организация, планиране, управление, финанси, архитектура, строителство, счетоводство и контрол.

Добри професии за Козирога са директори, мениджъри, ръководни кадри, политици, инженери, архитекти, администратори, счетоводители, редактори или строители.

Виж повече

Рейтинг

5 78
4 80
3 35
2 24
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (61)

Изпрати
Кристина
Кристина
04.07.2014 23:25
Специално мъжете козирози са много стиснати,треперят когато стане дума за пари.Да обичат не умеят,чуждо им е ,защото са прекалено големи егоисти. Чувството им за хумор е нула.Вярно е ,че са работохолици.
15
16
Asparux
Asparux
19.05.2014 01:38
Някои неща са точни някои не.Аз не сам самовлюбен.
9
1
Надежда
Надежда
16.04.2014 16:12
Всичко е точно! Като бях малка се чувствах като една баба в тялото на баба, сега съм на 40 г. изглеждам като дете и разсъждавам така. С годините ставам все по-безцеремонна, непукист и студен човек. Обичам най-много себе си :)))мисля всяка секунда само за пари, пари и пак пари.

Хубаво е да си Коза! ;)
36
2
Ани
Ани
13.04.2014 17:53
Относно самовлюбието не съм съгласна, също и за професиите. Козирозите са творчески личности и изкуството им подхожда. Те са и много фотогенични.
19
5
люси
люси
11.04.2014 12:58
Мъжът ми е козирог. С рогата напред, злопаметен до мозъка на костите.
12
2
Веселин
Веселин
28.03.2014 12:29
Много правилно
1
0
J-T
J-T
09.03.2014 16:08
Абсолютно вярно ! :)
1
0
lili
lili
27.02.2014 21:41
И какво,че сме силни хора? Тези около нас се възползват от това и им е добре,натовареността си е за наша сметка,иначе е точно така.
21
0