Съдбата на зодия Козирог

Съдбата на Козирог

Козирозите трябва да запомнят, че не трябва да се оставят никога събитията да ги изненадват. Житейският им урок е да разчитат повече на себе си, отколкото на помощта на другите.

Козирогът носи в себе си честолюбие, амбиции за напредък и издигане. Той е последовател на максимата - "Бавно, но сигурно". Носителите на този зодиакален знак са способни на упорит труд и са много изобретателни.

Те са съсредоточени и не обичат да разпиляват времето си. Оползотворяват всяка секунда от времето си, за да изпълнят поставената цел. Заветната им цел е да завоюват нещо голямо в живота.

Козирог

Спокойно можете да се доверите на Козирог, но не забравяйте, че те преценяват другите доста строго и не прощават лесно. Злопаметни са, но рядко се сещат за отмъщение. Не са особено отзивчиви, а в личните си взаимоотношения са по-скоро въздържани и хладни.

Не обичат да се месят в чужди работи и не допускат някой да се меси и в техните. Умеят да пазят тайна. Козирозите са хора на разума, умът им винаги е нащрек. За жалост Козирозите виждат по-скоро песимистичната страна на живота и макар на пръв поглед това да не личи, те са крайно чувствителни.

Представителите на този знак са предпазливи, самовлюбени, а понякога показват и войнствен характер.

Зодия Козирог

Козирогът трябва да се научи да преодолява своята гордост, суета, егоизъм и съмнения. Житейският път на хората, родени под този зодиакален знак са изпълнени с препятствия и трудности. Често пъти те сякаш се раждат с ума на възрастни и затова често са по-сериозни и затворени.

Не се вписват лесно в непознати компании и им коства много усилия да се преструват на любезни. Тези хора сякаш са поставят някаква броня, но дълбоко в сърцето си копнеят да бъдат разбирани и обичани. Несравними са що се отнася до издръжливостта и дори трудностите им доставят някаква странна горчива радост.

Областите, в които биха могли да намерят успешна реализация са свързани с организация, планиране, управление, финанси, архитектура, строителство, счетоводство и контрол.

Добри професии за Козирога са директори, мениджъри, ръководни кадри, политици, инженери, архитекти, администратори, счетоводители, редактори или строители.

Виж повече

Рейтинг

5 78
4 80
3 35
2 24
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (61)

Изпрати
dimitar
dimitar
19.04.2015 10:44
Taka si e....
6
0
Мира
Мира
31.03.2015 11:32
Определено вярно е
2
0
силвия
силвия
04.03.2015 13:50
Вярно с оригинала!!!! :)
2
0
веси
веси
28.01.2015 23:24
Козирог съм. И слава богу. Държа на точността, не обичам дългите обяснения- да е точно кратко и ясно. Не понасям лицемерието. Не обичам преструвките- казвам си всичко в прав текст без заобиколки и скрити думи. Упорита съм и ако считам нещо за правилно, значи това е така и никой не може да ме убеди в обратното. Опитвам се да променя хората /несъзнателно/ да действат както аз считам за правилно.
36
4
Тамер Исмаил
Тамер Исмаил
28.11.2014 21:08
всичко което прочетох одговаря на реалното.Все едно съдят по мен
13
0
Лола
Лола
16.11.2014 21:54
Припознах се и в написаното, и във вашите коментари!Все едно по мен е взета мярката за материала.Големи сладури сме!Да ни е честито!!!
19
1
32051
32051
24.10.2014 15:33
Тук зависи и в каква среда отраства козирогът. Затворена съм, трудно допускам хора до себе си, хладна съм, чувствата и емоциите са нещо, което ми е трудно да приема и лесно да разбера, но пък съм чувствителна,а малко хора имат представа за това, защото не изразявам емоциите си. Абе, сами сме си виновни, че не ни разбират - никой не чете мисли, че да знае какво изпитваме към него, а като не го и показваме няма как да разбере. Мисля, че тази черта е най-обща за зодията, другото е относително... Както и да е, мисълта ми е, че няма 2 еднакви козирози и че не всички са егоисти, самовлюбени или материалисти и не говоря за себе си (няма как да се видя отстрани, че да разбера кривите си черти, които сигурно и не искам да виждам), говоря за други хора от зодията, които съм опознала с времето и с които общувам.
16
2
мария
мария
17.10.2014 16:04
Козирог съм и съм страшно голяма материалистка.Да работя ми се отдава,да уча също.От пари и от мъжко внимание не съм лишена,но никога не съм била разбирана и не знам какво е това любов и да обичаш.Много ми е трудно да показвам чувствата си и прекаленат ми самовлюбеност и егоизмът ми пречат,явно съм си такава и няма да се променя никога :( :( :( Ии всеки ден все по силно се надявам да срещна някой който да ме разбира и обича
11
1