Съдбата на зодия Телец

Телец

Телците са спокойни и уверени в себе си. Те са традиционалисти и не обичат промените. Чувството им за собственост е силно изразено и това често ги вкарва в неприятни ситуации.

Представителите на тази зодия обичат красотата и уюта, отдава им се и изкуството. Хубаво е да успеят да катализират дарбите си в професионално занимание - тогава ще се чувстват чудесно.

Телците не са от най-приказливите, но държат на думата си и заради това си качество са много ценени от околните.

Зодия Телец

Представителите на този знак са много инатливи, трудно ще ги разколебаете, ако си наумят нещо.

Но затова успявате и да доведете до успешен край всичко, с което се захванете. Тези хора рядко не са особено приказливи, но винаги са готови да споделят парите си с тези, които са по-нещастни от тях.

Съдбата на Телец

Телците са жизнени, спокойни, настойчиви, търпеливи и лоялни, но често проявяват безсмислено упорство, мудност, недоверчивост и злопаметност.

Мъжът Телец е среден на ръст, с широко лице и добре развити скули. Веждите са гъсти, а носът е голям с широки ноздри.

Дамата Телец често е застрашена от напълняване, тялото й е здраво, а бедрата широки. Лицето й е приятно, очите - изразителни.

Телците не обичат да прибързват и да премислят. Обикновено насочват сили в една посока. Не са много приспособими и не се ориентират бързо в ситуацията.

Представителите на тази зодия издържат на големи натоварвания и колегите им често започват да кръшкат от задълженията си за тяхна сметка.

Съдбата на Телеца е живот, пълен с промени и професионален възход. Подходящите области, в които може да се развие са финансови и застрахователни институции, селско и горско стопанство, естествознание, биология, изкуство, култура.

От представителите на този знак стават чудесни банкери, брокери, търговци, музиканти, певци, медицински работници и биолози.

Телците са спокойно и търпеливи. Често се приспособяват трудно, но след като си начертае един обект, преследва целта си докрай.

За да покаже най-доброто от себе си, той има нужда да бъде окуражен, стимулиран и материално заинтересован.

Виж повече

Рейтинг

5 13
4 18
3 11
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Мариела
Мариела
26.10.2013 21:25
Ами танцьори?Все пак аз съм телец и съм много добра танцьорка.
13
0
Руми Вангелова
Руми Вангелова
26.10.2013 10:34
Мъжете телци са по слаб характер от жените телци Жените телци обичат уюта в дома да подредят страхотно маса за гости и за семейството си търпеливи са жените телци но прекалят ли с търпението и с добротата елате ги вижте
Мъжете телци са големи материалисти докато жените телци не са Мъжете могат да прегазят заради имоти и семеистовото си само да е тяхно но са много мързеливи
8
4
Todor
Todor
26.08.2013 21:33
"...Мъжете телци са големи материалисти,инати,лъжци,изневеряват,мързеливци и кариеристи!...." Tова е истината за жените Телци,мъже не познавам,но жените са такива...
1
16
До ЕВ
До ЕВ
24.08.2013 12:09
Абе, Ев, ти си срещнала мъж и си решила, че всичко е от зодията :D Те повечето са такива, каквито ги описваш. Другият ще е дева и той също ще е такъв.
5
0
ев
ев
24.08.2013 07:37
Мъжете телци са големи материалисти,инати,лъжци,изневеряват,мързеливци и кариеристи!
6
4
Lin
Lin
02.08.2013 22:38
Найстина сме голям инат , съгласна съм с всичко казано в публикацията с малки изключения .
5
1
... :P
... :P
09.07.2013 12:57
Перфектно е и е много вярно всичко казано тук ... аз съм зодия телец и си признавам голям инат съм и мразя когато нещата не стават така както аз искам
10
1
:)
:)
29.03.2013 16:59
Ужасни инати и материалисти,но са много човечни.
7
2