Съдбата на зодия Близнаци

Зодия Близнаци

Близнаците са доста противоречиви личности и наистина е чудно как успяват да се справят с всичките си вътрешни противоречия и търсения. Те са променливи и претърпяват много метаморфози през житейския си път.

Близнаците са забавна и приятна компания, с тях никога не е скучно, но склонността им да променят непрекъснато мнението си доста често плаши хората, защото не знаят какво могат да очакват.

Представителите на този знак са с блестящ ум и могат да реагират мигновено във всяка ситуация. Ако се захванат да вършат нещо сериозно, без съмнение ще постигнат блестящи успехи.

Близнаци

Близнаците често са или много преуспяващи, или мизерстващи. Съдбата им зависи изцяло от решенията, които вземат. Енергия им е по-скоро умствена, отколкото физическа, затова те трябва да се грижат повече за образованието си. Представителите на тази зодия често имат склонност да съдят по външен вид.

Близнаците са много наблюдателни. Често говорят едно, а вършат друго. Влияят се лесно. Те са мислители, теоретици, които обичат мислите заради самите тях, а не защото го водят към нещо определено.

Хороскоп

Близнаците се реализират най-добре в областите, в които се иска бърз ум и умение да се контактува с различни хора.

Съдбата на този зодиакален знак е в словото и в този ред на мисли в областите на информацията, реклама, медиите, образованието, търговията, издателската дейност и филологията, Близнаците са в своята стихия.

Подходящи са професиите на рекламен агент, журналист, радиоводещ, говорител, посредник, издател, библиотекар, писател, преводач телевизионен или радиотехник.

Представителите на този астрологичен знак са деятелни, жизнени, контактни, честни и доброжелателни. Но те често са и нетърпеливи, повърхностни и двойствени.

Мъжът Близнаци е със слабо тяло и докато говори оживено жестикулира. Лицето му е слабо, с високо изразено чело, а носът - заострен и тесен.

Дамата Близнаци е със фино тяло и тесни бедра. Очите й са малки, но живи. Устните често са тънки, има удължен врат и дълги пръсти на ръцете.

Виж повече

Рейтинг

5 7
4 18
3 6
2 7
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Маги♡
Маги♡
21.06.2014 17:45
Външният вид,който е показан е изключително грешен...
29
4
аз близнака
аз близнака
26.03.2014 16:35
‎:D верни думи,волята и разумът ни,ни водят напред в живота....и много хъс за работа!
15
9
Мими
Мими
15.02.2014 12:51
Има нещо вярно, но не изцяло.
12
10
гед
гед
24.11.2013 15:02
пълни глупости
4
2
JULLI
JULLI
24.11.2013 14:37
не всичко е вярно аз не съм с тесни бедра и тънки устни :D :D :D
15
3
един близнак
един близнак
21.11.2013 11:47
Категорично вярно :) аз съм един доста прогресивен близнак с асцендент между близнаци и телец :) опасноооо хаха. Не съдя по външния вид а се вглеждам в душата на човек, макар, че ми е по-приятно общуването с чистоплътни и хубави хора!Противоречивостта ми и мен ме плаши, но свикнах да взимам решения и да не се отмятам от думата си! Честността е водещо качество в отношенията ми с хората. Преуморявам се защото мозъка ми работи за двама ;) :П:))))трябва ми много сън и устните ми съвсем не са тънки :П Физическите белези не се определят от зодията а от гена! Питайте за близнаците - всичко ще ви кажа.
12
0
lora
lora
20.04.2014 17:13
вярно ли е че едно говори, друго мисли, трето върши? и какв е в любовта??
1
2
az2
az2
26.10.2013 18:14
До "аз" - ще ти се цупят, я! Като искаш все на твоето да става... Ами съобразявайте си желанията, бе хора! Моят "близнак" изобщо не се цупи!
4
0
sam_
sam_
28.09.2013 18:25
има вярно не искам да кажа не сме повърхностни хора, даже напраротив хората които познавам и са зодия близнаци са чувствителни и не съдят по външния вид, и даже обратното не се влияем лесно, само с това не съм съгласна.
5
0