Съдбата на зодия Овен

Зодия Овен

Овните са егоцентрични, но отговорни и самоотвержени, затова не е препоръчително да влизате в спор с тях. Представителите на тази зодия често прилагат различни начини за постигане на целите си. Манипулатори са и успешно могат да зареждат както с положителна, така и с отрицателна енергия.

Овенът е грижовен и обича да помага, чистосърдечен е и дружелюбен. Често обаче е твърде прибързан. Овните са големи егоцентрици и изпитват прекалена гордост. Това обяснява тираничното им поведение към близките и семейството.

Мъж Овен

Мъжът Овен е с характерна лека издатина на челото точно при линията на косата. Има тънки устни, които обикновено са плътно стиснати. Очите им са дълбоки, а веждите - много добре очертани. Дамата Овен има подчертана долна челюст. Устните й са пухкави. Често има капризно изражение и проявява завидно постоянство при употребата на грим и всякакъв вид козметика за лице.

Сред положителните качества на Овена могат да се споменат неговата независимост, смелост, предприемчивост, честолюбие, дружелюбност, откровеност, ентусиазъм и активност. Но Овните са много нетърпеливи, припряни, безцеремонни и нетактични. Липсва им дипломатичност и се гневят лесно.

Съдбата на Овните е в тесните специалности. Те избират едно направление, в което се развиват докрай. Старателни са и действат бързо. Подходящите области за реализация са в армията, полицията, спорта, промишлеността, техниката, компютърните специалности.

Жена Овен

От представителите на този зодиакален знак стават добри офицери, войници, разузнавачи, предприемачи, железничари, техници, конструктори, полицаи, хирурзи, пилоти - типично мъжки професии.

Овните никак не си падат по услугите.

Представителите на този знак са много педантични към финансите си. Овенът не би си направил труда да върши нещо, без да получи адекватно заплащане. Ако шефът ви е Овен не се надявайте на увеличаване на заплатата.

Овните подаряват евтини, но много практични подаръци. Склонни са да похарчат по-голяма сума само за най-близките си хора и семейството. В дома на Овена трябва да цари изобилие. Този зодиакален знак знае цената на парите, склонен е да обсипе обекта на желанията си със скъпи подаръци.

Виж повече

Рейтинг

5 17
4 15
3 10
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Ваня
Ваня
19.03.2013 21:23
Напротив,овните си падат по услугите!И не искат нищо в замяна,ако някой се сети за тях-добре.Повечето са свикнали,че такива хора са даденост и трябва да се раздават за околните.
4
0
Ани
Ани
12.03.2013 15:37
Много верни неща,но не всичко!
0
0
мимето
мимето
02.04.2015 23:39
и аз съм овен 04,04,и не съм съгласна ние сме много милостиви т,н
1
0