sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Характер на шефа според зодията

Характер на шефа според зодията

Характер на шефа според зодията

Шефовете обикновено не будят голяма любов и привързаност у подчинените си. Всъщност за някои това никак не е чудно – възприемат себе си над другите, което разбира се накърнява достойнството на служителите.

Като изключението от правилото обаче, има и шефове, които подчинените им истински харесват – заради своята прямота и приятелската атмосфера, която са създали по времена работния процес. Зодиите „говорят” за това какъв началник би бил определеният човек.

1. Шеф Овен - работата преди всичко. Шефовете Овен приемат, че всеки техен служител трябва да бъде отдаден на професията и работата, която върши – изцяло. Ако се налага да се работи извънредно, служителите трябва да го приемат радушно, освен това е малко дребнав. Ако реши, че трябва да намери грешка в работата ви – ще я намери.

Характер на шефа според зодията

2. Шеф Телец – този шеф обикновено смята себе си за много добър и прекрасен началник. Има добро самочувствие и никой не може да го убеди, че греши. Хубавото при него е, че не се вглежда в малките подробности и детайли, а гледа така да се каже, цялостната картина.

3. Шеф Близнаци – това е човекът на промените. За него не са характерни дългите обяснения и отегчителните оперативки. По скоро е човек на действието, отколкото на думите. Има особено чувство за хумор и умее да разведрява обстановката.

4. Шеф Рак – макар в живота си Ракът да е весел и забавен човек, то в работата ви очаква истинска изненада. Много отдаден в работата си, държи на точността и перфектно свършените задължения. Може да ви се струва прекалено, но истината е, че дори да се налага той да свърши нещо, отново ще бъде толкова критичен.

5. Шеф Лъв – тези хора са родени да имат власт. Като цяло знае как да се държи, но едва ли ще ви запомни, освен ако не сте от онези служители, които винаги имат мнение и хубава идея в главата си. Уважавайте го и той ще ви отвръща със същото.

Характер на шефа според зодията

6. Шеф Дева – организиран и динамичен шефът Дева не умее да се кара или да наставлява, а знаете, това понякога се налага. За него е подходяща повече позицията на заместника. Добре се разбира с околните, но е префекционист.

7. Шеф Везни – ако това е вашият началник, очаква ви голямо приключение, този човек повече се сприятелява с подчинените си и в последствие преживява всяко свое решение доста силно. Освен това взима решение за нещо доста дълго време. Работохолик е и държи да го уважават.

8. Шеф Скорпион – той обича победата, така че ако се случи да изгубите и вие носите вина, ще го запомни. От друга страна е честен и прям и определено забелязва кой върши работа и кой не толкова. Подозрителен е към всеки, това е в природата му.

9. Шеф Стрелец – доста нетактичен е, но пък е много последователен в решенията си и не би направил нещо във ваш минус, преди да говорите, да ви уведоми. Много прям и открит е, но с него не се работи лесно.

10. Шеф Козирог – ако ще се работи, да се работи – така смята Козирогът. Работата е много важна за него. Той смята, че за да е стигнал до това ниво, значи го е заслужил и всъщност е прав. Не прави компромиси при грешки. Ако имате нужда от извънредно заплащане – винаги може да споделите, ще застане зад вас.

11. Шеф Водолей – той като шеф е много интуитивен и макар, че в личния си живот е на моменти странен, когато говорим за работа е прецизен. Всичко се свършва, както е трябвало, работи рамо до рамо с вас.

12. Шеф Риби – не са особено директни, което често им създава проблеми в работата. Не обичат да обиждат и нараняват хората, но ако се наложи да ви премахнат, защото не се справяте – ще го направят с едничката мисъл за общото благо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати