Как да превърнете ресането в магически ритуал

Четка за коса

Въпреки че е ежедневие, ресането на косата представлява истински магически ритуал, който можете да използвате за сбъдване на ваши цели.

Ако искате да отслабнете, всеки път, когато сресвате косата си, заставайте пред голямо огледало и си представяйте, че виждате едно доста по-слабо отражение на самите вас.

След две седмици ще започнете да забелязвате, че наистина сте станали по-стройни и все по-малко ви се яде.

Ако искате да привличате мъжкото внимание, докато се сресвате, повтаряйте: Както се обвива косата около гребена, така да се обвиват около мен мъжете! ” Повторете три пъти. Ресането трябва да се прави на лунна светлина, трябва да сте сами в стаята.

За да добиете повече увереност в силите си, сресвайте косата си само пред големи огледала, които не отрязват част от главата ви.

Прическите също имат своя магически смисъл. Ако заплетете косата си на една плитка, това ще изгони далече от вас лошите погледи и мисли. Много плитчици се правят, когато искате да се предпазите от уроки.

Две опашки даряват с увереност, две плитки привличат късмет, кокът прояснява ума, а свободно пуснатата коса спомага за по-бързото оздравяване.

Когато изпълнявате магическия ритуал на сресването с определена цел, използвайте ваш собствен гребен или четка, купени в първата половина на деня, в края на който е пълнолуние. Гребенът трябва да е от дърво, а четката - с животинска четина.

Ако искате дълги години да привличате мъжете към вас, не сресвайте косата си след залез слънце.

С помощта на сресаната си коса можете да видите бъдещата си половинка в огледалото. След залез слънце, най-добре в петък, застанете пред голямо огледало и пуснете косата си точно пред очите, така че да ги закрие.

Започнете да сресвате косата си пред очите си, като не мислите за нищо друго. Тогава в огледалото ще видите различни образи. Един от тях ще е мъж – това е бъдещият ви любим.

Рейтинг

5 4
4 6
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
maria
maria
17.10.2012 18:00
за единия ритуал важи лунната светлина, за друг - да не е след залез... четете, хора!
9
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
15.10.2012 17:59
Като се позамисли човек стига до извода ,че всъщност косата, която пада след сресване и остава по четката е сбор от умряли клетки и нищо повече!:)
8
0
Радост
Радост
11.01.2014 20:01
дефакто всичко е съставено от клетки или молекули, но това не го прави повече или по- малко магично. Въпросът винаги е във вярата и в "тайната"
4
1
Lia
Lia
01.10.2012 14:30
:) Именно в това е магията - хем да има лунна светлина, хем да не е след залез.
6
1
катето
катето
19.10.2014 14:40
много си права това е най-магичното нещо от целия ритуал
0
0
alicha
alicha
29.09.2012 07:26
Интересен ритуал,но противоречив!Как така хем да се решим на лунна светлина,хем да не се решим след залез слънце?Или всеки да си избере както му харесва.
7
0