sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Поверия за пари

Поверия за пари

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k982
Касичка прасе
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

За да не изпадате в безпаричие, никога не оставяйте на масата празна бутилка. Празните съдове, ако трябва да останат през нощта на масата, се обръщат надолу с отвора.

Събирането на трохи от масата с ръка предрича голямо безпаричие. Не оставяйте жълти стотинки върху масата – това е знак за предстоящо безпаричие.

Върху масата за хранене не се оставят ключове и шапки – това ще прогони парите от вашия дом. Не подавайте на никого храна през прага, защото ще станете много бедни.

Не давайте на никого пари през прага, защото и вие, и човекът ще останете без пари поне година след това. Или вие излезте навън, или накарайте човека да влезе вътре.

Вечер не давайте пари на никого, дори на близки, защото ще се случи нещо лошо. Но ако е много наложително, хвърлете парите на пода, а човекът, на когото ги давате, трябва да ги вземе, все едно ги е намерил.

Не навивайте никога банкнотите на руло – ще имате големи финансови проблеми. Ако бременна жена иска детето й да живее охолно, не трябва да взима никакви заеми по време на бременност.

След залез слънце не изхвърляйте нищо от дома си, дори боклука, защото това води до пълно разорение.

Поверия за пари

Не вадете пари от касичка, просто за да ги преброите, защото ще загубите много пари в скоро време.

Никога не давайте пари назаем на Бъдни Вечер, на Коледа и на Нова година, защото ще изгубите своя късмет.

Не пазете спукани и счупени съдове у дома, стари предмети, които дори нямат сантиментална стойност, както и увехнали цветя – всичко това привлича бедността. Счупените съдове изхвърлете и кажете: „Само щастие! ”

След залез слънце не премествайте легла, маси и столове, върху които седите, когато се храните – в противен случай ще обеднеете много скоро.

Не оставяйте на земята чанта, в която има портмоне, защото няма да имате пари три години.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 9
3 2
2 5
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
аь
аь
04.02.2016 21:42
Някой хора си оставят чантата на земята , което е на лош късмет,на бедност е.
0
2
ax
ax
23.05.2015 21:56
golemi gluposti
1
1