Най-силните магии за любов

Най-силните магии за любов

Най-силните магии за любов

Във всички местни, древни учения и религии е застъпена като изключително важна темата за любовта.

Колкото основополагаща и изначална да е тя, толкова паралелно на нея са се зараждали вярвания как може да бъде управлявана и насочвана. Най-старите от тях произлизат от общочовешката ни прародина - Африка. Силна магия за любов и щастие се правела от африканците, като се използвали атрибути, концентриращи енергията на желаното и които били следователно нейни преносители. Това можело да бъдат кукли, приличащи по форма на човека, към когото е насочена магията.

Също така често в любовните отвари, заклинания и магии се използвали компоненти, които да направят връзката с адресата им още по-силна като например: косъм от самия мъж или жена /особено интимен/; конец или част от дреха от него или нея; пръст от мястото, където живее.

В такава практика се вижда ясно, че хората тогава преписвали особено значение на предметите, които използвали ежедневно, и намирали тясна енергийна връзка между духовното и физическото ни тяло. Смятало се, че насоченото влияние върху част от телата ни, като космите или косата, може да рефлектира в промяна на съзнателното поведение.

Най-силните магии за любов

Някои обясняват това в желанието да се овеществят явления, които трудно могло да бъдат обяснени в древността и поради това будещи силни фолклорни преживявания, страхове, предания и практики. По-лесно било всичко да бъде ясно дефинирано, познато и следователно управляемо. Ако снишим притежанието на власт върху чувствата на един човек до това да използваме негова вещ в заклинанието, то това би било по-лесно обяснение и онагледяване на това какво представляваме.

От духовна гледна точка магията е състояние на насочена енергия, която променя обичайното възприемане на света според индивидуалното съзряване на засегнатия от нея човек. Тя ни отклонява толкова повече от онова, което е нашето предназначение да бъдем, колкото повече енергия и вяра в сбъдването й е акумулирана.

Затова още в древността се знаело, че и човекът, който я прави, и онзи който я поръчва, трябва да изпитват силна убеденост, че тя ще се случи и ще промени съдбата на омагьосания. Една от най-мощните магия се създава в момента, когато и третото съзнание- това на човека, попаднал под нейното влияние, повярва, че тя действа.

За засилване на вярата в магията се ползвали и атрибути, които трудно се намирали, а в ожесточеното им търсене, се отдавала допълнителна мисловна енергия, която катализирала сбъдването. Тези принципи на обсебващото омагьосване се градивна част от всяко една практика по света и не само част от миналото ни.

През новата ера, и християнизиране на света, особено силно впечатление правели магиите тип клетви. „Дано никога не намериш мъж /или жена/...”, „Проклет да си...”, Дано гориш в ада”, и други подобни широко разпространени заклинания с думи, станали силно прихващащи магии за нещастие и липса на любов, след чието изричане религиозните хора задействали програмата на вярата, че нещо ужасно ще им се случи и бивали омагьосвани. Като противовес на това се явявала и непреклонната им вяра в застъпничеството на светците и чрез молитва, послушание и изповядване те възвръщали отново своята вътрешна сила, енергия и самочувствие.

Като цяло най-силната магия се счита тази, която обединява заклинанието с думи, използването на лични вещи или косми от свързваните със чувствата места от човешкото тяло- главата и областта на гърдите- сърцето, както и от интимната област, отнасяща се до предизвикването на сексуално желание.

Ако тези компоненти са налични, следващата част от магията можела да се осъществи- вграждането на вярата, че тя ще се сбъдне и човекът ще се промени, влюбвайки се в онзи, който я поръчва. Такава вяра би могло да се съсредоточи само от шамана или магьосника, който прави омагьосването.

Особено опасни са онези от тях, които могат да изпаднат в състояние на медитация и визуализация продължително време и така да натрупат повече енергия в материалния съдържател на магията, който е предназначен да бъде в близост впоследствие до жертвата на омагьосването. Още по-въздействащи и прихващащи са магии, които се създават от група от хора, координирали и съсредоточили мислите си в едни и същи посока, цел и желание.

Рейтинг

5 8
4 10
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Таня Филчева
Таня Филчева
26.08.2019 16:42
Таня Филчева имам ли направена магия и какво ме очаква в любовта
0
1
л
л
12.06.2015 22:26
аз като много веща ....и чела достатъчно литература ще ви кажа ,че е антихристианско да се говори за магия . ... антибиблейско.... магия за любов няма ... чела съм достатъчно за да кажа ,че това е енергия ..към дадена личност ..тип хипноза на високо ниво ..за да го притежавате ..и той или тя да ходи като зомбирана и да изпълнява вашите желания ..но това не е любов ..любовта идва само от Бог и то само,когато той пожелае и вие си го заслужите ..!
30
1
валентина
валентина
22.02.2015 09:44
Не вярвам
12
0