Да си направим сами енергийна гривна

Да си направим сами енергийна гривна

Гривната е не само красиво бижу, което да подчертае изяществото на китката и дланта ви. Ако гривната е направена със собствените ви ръце, тя се превръща в нещо много по-важно. В такъв случай тя вече е магически предмет, който дори може да изпълни ваши желания.

Логиката е съвсем проста – гривната се слага върху китката. А там силно се усеща пулсът, освен това там се намират важни енергийни точки.

Гривната, направена със собствените ви ръце, влияе силно върху отношенията ви с хората, тъй като това е голям пръстен, който се затваря около китката ви.

Ако искате желанието ви да се изпълни, докато правите гривната, мислете за това желание като за вече изпълнено, това ще помогне много.

Цветовете на саморъчно направената гривна са много важни за това, което искате да постигнете. Ако сте в период, в който търсите любовта, изберете червения цвят, а ако искате да върнете любовта на сърцето си, ориентирайте се към червено в комбинация със златно.

Ако искате вече да не сте сами, изберете светлосиньо или зелено за гривната си. Ако искате да забогатеете, направете си гривна в жълт цвят и добавете метални елементи. Оранжевата гривна ще ви пази от завист. Ако не ви достига решителност, ще ви помогне черно-бяла гривна. Тъмносинята, лилавата и бялата гривна ще ви помогнат да развиете интуицията си.

Лесно ще направите модерна и ефектна гривна. Необходими са ви метална верижка, пет средно големи мъниста, шест цветчета от плат, за предпочитане от сатен, сатенена лента, игла и конец.

Прокарайте сатенената лента през халките на верижката, като я промушвате отгоре и отдолу, и оставете свободни краища за връзване. Много е ефектно, ако лентата е в синхрон с цвета на сатенените цветчета.

На няколко места пришийте върху лентата мъниста, като ги редувате със сатенените цветенца. Завържете краищата на гривната на фльонга или възел и новото ви бижу е готово.

Рейтинг

5 7
4 6
3 5
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
nikoleta
nikoleta
07.08.2012 13:14
аз си направих енергийна гривна и стана много хубава
0
0
Morena
Morena
28.07.2012 23:36
Аз пък имам камък /тигрово око/, но не го нося постоянно. Една гривна няма да е зле. А за камъчето един ден го взех в ръка, погледнах го и му казах '' камъче, ти ще ме пазиш от беди, и т.н не помня какво др изредих. При мен като че ли имаше ефект, наложи ми се да пътувам на голямо разстояние няколко пъти сама и с камъка в джоба бях по-спокойна, не ми се случи нищо лошо, напротив всичко мина гладко дори.
2
0
edno momi4e...
edno momi4e...
22.07.2012 15:23
аз си направих гривна наскоро, заедно с една приятелка и не спирам да я нося, не съм усетила нищо ново, но пък много ми харесва- комбинация е от лилави и жълти цветчета и топчета+ едно лилаво око за късмет, надявам се да помага!
1
0