Премахване на магия с морска сол

Премахване на магия с морска сол

Морската сол успешно се използва за премахване на магии. Ритуалът се изпълнява по време на намаляваща Луна. Може да изпълните ритуала както за себе си, така и за ваш близък. Но за да подейства върху него, той трябва да присъства на ритуала, или да направите ритуала над негова снимка.

Купете един пакет морска сол, отворете го и изсипете една шепа морска сол върху тиган, за да я загреете леко. Прочетете един път молитвата „Отче наш”.

След като солта се нагрее малко, кажете следните думи: „Свещена сол, вземи магията от ... – тук се казва името на човека – и я предай на водата”. След това горещата сол се изсипва в плоска чиния и се слага пред човека, от когото се премахва магията, или пред неговата снимка.

В продължение на седем дни този ритуал трябва да се повтаря по веднъж на ден. На осмия ден солта се изсипва в река. По този начин магията ще бъде премахната.

Премахване на магия с морска сол

Можете да премахнете магията и с кандилце. Необходимо ви е чисто кандилце, в което трябва да налеете олио, да запалите фитила и да прочетете един път молитвата „Отче наш”.

След това трябва да кажете следните думи: „Както гори пламъкът, така да се озари и животът на ...– тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Поддържайте огъня в кандилцето седем дни. Ако се случи така, че той да угасне, ритуалът трябва да се започне наново.

Най-добре действа комбинацията на сол и на кандилце. Това се използва за силни магии.

Магия може да се премахне и с помощта на кристална ваза. Ритуалът се изпълнява преди лягане. Необходима ви е снимка – ваша или на човека, на когото е направена магия. Ако снимката не е гланцирана, ламинирайте я предварително, защото ще стои във водата. Вазата се измива, налива се вода в нея, като над водата се изговарят следните думи: „Нека водата изчисти всичко зло от ... – тук се казва името на човека, на когото е направена магия”. Снимката се пуска във водата и се оставя за цяла нощ.

На сутринта снимката се поставя върху бял лист и се оставя да съхне, а водата се излива в канала. Вазата се измива добре, а ритуалът се повтаря още веднъж на следващата вечер.

Виж повече

Рейтинг

5 17
4 14
3 11
2 8
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
04.06.2019 22:19
Разваляне на черна магия, откриване и изваждане на магия,ритуали за защита,техники за разваляне и предпазване, как се разваля магия,как сами да развалим магия,премахване на родово проклятие,уроки, ритуал за изчистване от магии,силни ритуали за любов и бизнес,връщане на любим човек,киприянова молитва,разваляне на магия чрез восъколеене, защита от черна магия,енергийна защита,ясновидство,религия,мистика,езотерика.Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт https://magia-bg.com/
1
0
Анонимен
Анонимен
31.05.2019 19:18
https://www.youtube.com/watch?v=yBEpT63Kp-w&t=168s
1
0
Анонимен
Анонимен
19.05.2019 12:07
Разваляне на магия,разкриване на магия,намиране и изваждане,ритуали за защита,техники за предпазване,уроки,проклятие,черна магия. Телефон 0882 355 306 Шамана. Сайт magia-bg.com
1
0
Анонимен
Анонимен
29.04.2019 22:59
Незабравка искам личен разговор как да се свържа с теб?
0
0
Nezabravka
Nezabravka
13.10.2016 22:10
Бих искала да внеса яснота по отношение на магиите. Много хора си мислят че това е само едно средство за осъществяване на желания. Но това средство е опасно. Всяка магия(няма бяла и черна)е начин да се промени нечия съдба(магия за болест или смърт, за лош късмет и т.н.) или нечии желания(магия за любов)според чуждата воля. Магията е средство да се замени божията воля с човешка воля и да се случи не това, което Бог е предвидил за даден човек, а това, което иска поръчителят на магията. Магията, ако е е направена според правилата, извиква демон от преизподнята и той диктува на жертвата какво да чувства, какво да мисли, как да вижда нещата и хората, какво да говори и какво да прави(при магия за любов). Така неговата воля се подчинява на волята на поръчителя. На практика жертвата няма собствена воля. Отнема се правото му на избор между добро и зло(при магия за любов). Демонът избира вместо него. Но това е грях и тази услуга от страна на демона не е безплатна. След време той ще си поиска цената и това е ... душата на поръчителя и на извършителя. Извършителят на магията прави очистващ ритуал след всяка магия, за да не бъде обладан от демона. Някои магии се премахват трудно, особено ако са направени отдавна върху жертвата. Има и признаци за наличието на направена магия: това са поведението на човека(при любовна магия), здравословното му състояние и безпомощността на лекарите да дадат точна диагноза, пресечено яйце в буркан с вода, поставен под леглото, нетърпимост към свещени предмети(икони, светена вода) и мн. др. Развалянето намагията с други средства, освен с молитва, е грях и също е магия. Моят съпруг, вероятно и аз с децата ми, сме жертви на магии, но при съпругът ми е с най-ясно изразени признаци. Трагедията и ужасът са невероятни. На никого не го пожелавам.
5
3
milica
milica
21.04.2015 10:14
Чували ли сте за една жена от Сърбия Aisha? Той е най-добрият в Европа! Много ми помогна. Можете дори да ги изпрати email и да й каже датата си на раждане. Aisha ще ти пиша на потребителя какво да правя. Нейният адрес е: можете да прочетете тук: crnamagija.faa.im тук:

10
10
bibi
bibi
09.05.2015 00:03
Milica ma kakav ezik da e napisan emaila?
11
2
WEBER
WEBER
17.07.2014 19:50
а с морска сол става ли
9
6
отзив
отзив
18.08.2013 10:45
лошата мисъл, както и добрата, е енергия. Енергията е материална и може да се предаде на друг човек. Най-пресният пример е, че студенти от американски университет, с мисълта си, са премествали предмети. Лошата енергия е злата магия. Солта я отнема. Има и други практики. Ако сте християни, четете Киприяновата молитва. Или идете да ви я четат в църква. Знаете, че ако човек, който ви мрази, ви погледне лошо, започва да ви боли глава. И т.н.
21
5
Камен
Камен
06.02.2016 09:50
Действа ли ако магията не е напвавена от човек а да речем от демон или зъл дух
1
1