Весели мисли за живота

Весели Мисли

Животът е пълен с трудни моменти. Това е безспорен факт и искаме или не трудностите ни следват навсякъде – вкъщи или на работното място. Понякога е трудно да се отърсим от проблемите и да живеем живота си в хармония със себе си. А това е най-важното нещо за един човек. Хубаво е сутрин, когато се събуждате или когато ви се препречи нещо наистина неприятно да мислите за живота позитивно чрез весели мисли за него. Това е най-успешната терапия, с която можете да борите стреса.

Още отдавна великият Шекспир казва, че колкото по-горчиво е миналото, толкова бъдещето ще бъде по-сладко. Е спомнете си всички трудности и изпитания в миналото и си представете колко красиви неща ви очакват. Живейте с надежда за светло бъдеще, защото негативизмът не води до нищо хубаво.

Щастие

Съдбата ви затваря врата, ами тогава просто влезте през прозореца. В живота на човек много врати и възможности се затварят пред него, но истинската отдаденост към целта и преследването и рано или късно ще се възнаградят. Не се отказвайте и вярвайте в своите сили и възможности.

Лошият човек прилича на въглен – ако не те опари, то ще те очерни.

Знайте, че навсякъде по света има такива хора и не позволявайте да ви навредят, както и не се разстройвате от тяхното присъствие. Колкото по-рано приемете, че те се намират навсякъде, толкова по-малко разочарование ще получите в бъдеще.

Животът е неповторим и това е нещо, което го прави сладък. Именно затова го живейте по неповторим начин и се наслаждавайте на красивите моменти, които ви поднася съдбата.

Когато човек желае нещо истински, то тогава цялата Вселена съдейства. Вярвайте и желайте нещата от цялото си сърце и рано или късно всичко ще се случи.

Събуждайте се с усмивка и си измислете свои мисли, които ще ви помагат в трудните моменти. Не приемайте нещата прекалено сериозно и се старайте да отсявате важните от маловажните неща. Позитивното мислене ще направи животът наистина по-сладък и прекрасен. Ценете любимите хора и те ще ви се отблагодарят с много щастливи моменти.

Виж повече

Рейтинг

5 13
4 15
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Снежа
Снежа
05.04.2013 06:54
Бъдете добри!
9
0