Каква ни е половинката според зодията

Каква ни е половинката според зодията

Овен - "Когато в живота няма любов, няма и живот", мисли Овенът. Ако обичат него – това е любов, ако някой друг – не е нищо подобно. Позицията на егоизма го издига над останалите и изисква всичко или нищо. Затова той дава всичко и получава нищо.

Телец - "любовта е толкова хубаво нещо, че не е ясно какви неприятности може да донесе". Подкрепянето на чувствата с пари им дава увереност, когато купят подарък на жена, са спокойни, че тя ще ги обича. Ако не им се дават пари, значи не е любов.

Близнаци - "когато гледам в очите ти, се чудя какво ще се случи", мъдрува непостоянният Близнак, приемайки любовта познавателно. Той обича машини и любимата си ще нарича „машина за любов”, а ако една не му стига, ще направи паркинг. Ако се отнася лошо с колата и любимата няма да се отърве леко.

Рак - "За да обичаш хората, трябва да очакваш малко от тях” - но точно обратното очаква Ракът от връзката си. Той търси неподправена грижа, безмерен уют, здрав покрив и дебели стени.

Каква ни е половинката според зодията

Лъв - "красотата е оръжие". Всеки лъв се смята за неотразим, а любовта се смята за най-важното в живота му. Но тя трябва ежедневно да се поддържа, ако те мързи и само чакаш партньора да се врича във вечна любов, това не е никаква любов.

Дева – разглежда чувствата си под микроскоп, разделяйки я на удобни парченца за по-прецизен оглед. Анализира всички преживявания и прави отчет дори на целувките. Вследствие на анализите може да определи нещо за любов, но тя всъщност не подлежи на анализ.

Везни - "бракът е просто причина за развод". Макар отношенията след брака наистина да се променят, не е задължително да се оправдаят очакванията им за вероятна изневяра. Везните търсят морал и нравственост, но забравят, че е неморално да не се отдадеш на половинката си.

Скорпион - "в cравнение с любовта, в живота на човек раждането му е просто епизод, а смъртта - случайност". За Скорпиона любовта е толкова важна, че дори да я няма той си я въобразява.

Стрелец - "Красотата ще спаси света", смята оптимистичният Стрелец, като има предвид себе си. Поривите му приличат на лек ураган, но и бързо преминават – все пак Стрелецът е знак на аеродинамиката. Ако в отношенията си прави сметка какво е получил, а не какво е дал – това не е любов за него.

Козирог - "любовта е зла". Пристъпват смело напред към любовта и леко делово. „Събрахме се, продължавам напред” – такова отношение често обърква интимния им живот.

Водолей - "не всяка любов издържа изпитанията на приятелството". Всичко им е наред на Водолеите, освен че често бъркат любовта с приятелството, защото при тях те са неразделни. Може да не разберат сигналите на партньора и да ги отдадат на приятелско отношение.

Риби - "истинската любов е като призрак, всичко говорят за нея, но малцина са я имали". Рибите старателно търсят смисъла на живота и дори го откриват в безсмислени жертви. Да дават любов без взаимност е запазената им марка.

Рейтинг

5 11
4 13
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
ludata
ludata
03.01.2017 21:56
Девите са подмолни мърши ! Лицемери ,егоисти,женчовци мислещи с патката си ! Тези мъже изневеряват и освен това са нагли и критикуват и не могат да задържат една жена до себе си! Тези мъже остават стари ергени до края на живота си !
5
4
eva
eva
06.04.2016 21:27
Strelcite maje sa narcisi.
1
0
Baby
Baby
04.06.2015 06:44
Девите не са такива ама айде да не предизвиквам трета световна....
2
1
?!
?!
22.08.2014 16:18
Винаги Девите, в който и да е сайт ги пишете хора които са така наречени скучни, женят се след много време, за тях любовта била така наречена ''несериозна'' и прочие. Не всички сме такива! Познавам Деви, които са по течението, не анализират. За Девите пишете глупости!
9
4
Monny Monsterr
Monny Monsterr
04.09.2014 17:51
Съгласна съм с теб! Аз съм Дева, но толкова се различаавам от Девите (за доста неща ми пасва Скорпион), че съм питала родителите си дали са сигурни в датата ми на раждане :D. Защото наистина много рядко има неща, които пасват със зодията ми.
1
2
Ванеса
Ванеса
27.06.2014 15:41
Драги според мен винаги има нещо вярно а ако искате да си изразите мненението дори и да е отрицателно се поспрете малко стига с тези нецензурни думи
1
0
Развратник
Развратник
27.02.2014 12:25
Мамка ви и шибани хороскопи,не всички Деви сме бездушни анализиращи машини които не обичат секса и емоциите. Поне аз обичам с цялото си сърце моето момиче и знам че е любов и привързаност, а не някакви хормони които трябва да анализирам. Да го духате че ни вадите толкова бездушни и беземоциални.
10
3
ludata
ludata
03.01.2017 21:59
мърши сте и то долни ;)
0
0
aylin.nargis
aylin.nargis
04.02.2014 13:22
ха
1
1
Лия
Лия
22.01.2014 15:59
Водолеите са големи смешници
4
10