Как да се предпазим от зли очи

Как да се предпазим от зли очи

На всеки се случва в един или друг момент от живота да контактува с хора с лош поглед, които умишлено или без да искат да ви нанесат зло, да ви урочасат или да пренесат върху вас своята негативна енергия.

След срещата с подобен човек, най-добре си направете прочистващ ритуал. Ако ви е бил на гости, вземете една свещ и я запалете. Направете три кръгови движения във всеки ъгъл на стаята, където е бил вашия гост. Направете същото и пред входната врата на жилището ви.

Друго средство, което ще ви помогне е да си направите чай от мента или офика. Разредете отварата в 7 литра вода и измийте с нея пода на стаята, където е бил негативния ви гост, най-голямо внимание обърнете на антрето и там забършете най-добре.

Как да се предпазим от зли очи

Ако предварително знаете, че ви предстои среща с неприятен за вас човек, предприемете мерки за самозащита. Седнете със събрани крака и ръце и мислено създайте около себе си непробиваема стена срещу негативни влияния и лоши очи. Бъдете спокойни и вярвате в своите вътрешни сили.

След среща с човекът с лош поглед, който може да ви урочаса прибегнете към най-изпитаното средство – водата. Тя има силно очистващо действие. Вземете си душ с колко се може по-студена струя вода.

От зли очи могат да ви предпазят брилянт или планински кристал. Носете със себе си остър предмет като брошка, някаква остра закопчалка или забодете в подгъва си карфица.

Хубаво е да си носите синапово или житно зърно. Сложете го в джоба си или си го зашийте в подгъва. Сменяйте зърното на около месец, изхвърляйте старото във вода.

Пазете се, защото когато някой е урочасан от зли очи, той може да се разболее и да му се струпат куп нещастия. Бъдете внимателни с хората, за които знаете, че имат такива очи. Най-често сините и зелени очи са спрягани за лоши. Избягвайте и хора с две различни по цвят очи, твърде вдлъбнати или с различна големина очи.

Носете в себе си амулети с форма на око на жаба, сини мъниста, нещо, което наподобява ирис или червен конец.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
смехория
смехория
07.04.2014 12:56
Нищо подобно, най-лоши са кафявите очи. Колкото по-тъмни, толкова по-зловещи и пълни с негативна енергия. Сетете се за всички свои врагове - със сигурност почти всички са с тъмни очи. Не случайно циганските клетви хващат лесно - те са с тъмни очи.
12
3
Красен
Красен
07.04.2014 12:53
Противно на схващанията на Балканите, на мен най-зле ми влияят хората с тъмни очи. Аз също съм с тъмни очи, обаче от светлооките получавам добри енергии като цяло, а от някои тъмнооки ми става зле само като ме погледнат и затова избягвам тъмнооките.
7
2
barona
barona
14.05.2013 09:09
Всичко написано е истина!!!
3
1
aleksandar
aleksandar
02.05.2013 12:36
моят цвят на очите се сменя ту син ту зелен,а в повечето случаи в контакт с хората, които споделят с мен проблеми после се чуствам много отпаднал.
7
1
Анонимен
Анонимен
16.04.2013 03:16
Носете тъмни очила, но от най- тъмните, през които да не ви се виждат очите.
Не говорете много за себе си, дори и да ви разпитват. Никакво доверие на енергийни вампири!
Не забравяйте да носите в себе си винаги талисман, който наистина ви защитава.
5
2
angel4e
angel4e
25.01.2013 14:49
Аз съм със сини очи и много често ме урочасват.,имаше и случай в който главата ми от болки имах чувството ,че ще експлодира,но ми дадоха да се измия с вода и изведнъж толкова ми се доспа-веднага затворих очи и на събуждане ми нямаше нищо!
4
1
аз
аз
04.11.2012 01:17
работя точно при такъв човек,но немога да напусна работата.постоянно се чувствам зле,отслабнах,правих какво ли не.ще опитам и с житено зрънце.дано помогнне.
3
2
Did
Did
05.03.2012 08:32
Никой не може да накара хората да вярват ... то им се случват а те се чудят после от къде и дошло ; )
2
3