sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Послания от Библията

Послания от Библията

Послания от Библията

Смята се, че в Библията се съдържат много пророчества, които непрекъснато се сбъдват. В нея има около 5000 предсказания и послания, като голяма част от тях вече са се сбъднали.

Според евангелието от Матей заради беззаконието в много хора любовта ще стане хладна. Това се наблюдава в днешно време и се проявява в различни форми.

Едно от посланията в Библията е, че в последните времена хората ще забравят вярата си. През последните двадесет години броят на хората, които се интересуват от окултни науки, се е увеличило повече от два пъти.

Най-страшното послание в Библията е може би това за идването на Антихриста. Според Библията той ще се появи без почести и ще използва лъжа измама.

Послания от Библията

Според Библията Антихристът ще пристигне от северна страна. След като започне да управлява, той ще започне войни, които ще се водят с коварство и измама.

След това, отново според светото писание, Антихристът ще управлява седем години и ще забрани всички религии, като ще изисква подчинение от всички по света.

Тогава се очаква и второто пришествие, то ще се случи 1290 дни след като бъдат нарушени основните канони и Антихристът стане господар на целия свят и се обяви за Бог.

Според Библията Антихристът ще направи така, че всички, бедни и богати, няма да могат да купуват и да продават, без да имат специален знак върху дясната си ръка.

Според тълкувателите на Библията това послание вече е изпълнено, но специалните знаци върху дясната ръка всъщност са кредитни карти, които един ден може би изобщо ще изместят парите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 11
4 6
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
pipi
pipi
01.06.2013 03:46
в америка се слагат в някои щати доброволно,за сега като експеримент
2
0
Един
Един
06.02.2012 08:32
Под баркода има чип с информация. Вече някои са им внушили да си го сложат. Има всички данни за личнисттта . проблема е че чипа и тебе могата да те изключат (чрез него да те манипулират и дори умъртвят). Много хора мислят тези неща за фантазизии . И едно време са мислили електричеството и предаването на звук и картина по специални вълни за фантазия. Особено по-ограничените умове. Така че върви се към масова чипизация
8
1
_джу
_джу
02.02.2012 17:29
Специалният знак за който става въпрос е баркод,който ще бъде татуиран на ръката на всеки.Чрез него ще има достъп до информацията на всеки човек.Може би всякаква възможна, от лични данни до бакова сметка.Пак илюминати.Пише за това в книгата "Не пипай тази книга" Ян Ван Хелсинг.Някои хора вече го имат,под претекст за улеснен медицински картон.
8
0
...
...
01.02.2012 11:12
Антихристът = Илюминати
И всичко вече е започнало...
10
0