Предмети-вампири

Предмети-вампири

Светът ни е пронизан от много енергии, които не могат да бъдат видени. Много предмети имат собствена енергия, която влияе върху човека и върху пространството.

Предметите са от няколко типа. Има предмети, които пазят от негативна енергия. Това са амулети и талисмани и задължително се съхраняват на специално място.

Има и предмети-донори. Те поглъщат и неутрализират негативната енергия и намаляват вероятността от заболявания. Такива предмети са кехлибареното колие и дъбовата маса.

Има и любими предмети. Някои хора изпитват силна любов към някои стари вещи, без да имат логично обяснение за това. Например блуза, която помага при важни срещи, или накит, който привлича късмета.

Предмети-вампири

Съществуват предмети-спомени – това са мили дреболийки, които предизвикват приятни спомени, сред тях са и подаръците от близки хора. Например шал, изплетен от мама или баба, който те кара да се чувстваш уютно и под закрилата им.

Има предмети, които са хармонични – тяхната функция е да предизвикват удоволствието ни. Но те лесно могат да се превърнат в предмети-вампири.

Съществуват и предмети с внедрена енергия, тъй като нямат самостоятелна енергия. Те попиват енергията на стопанина си. Такива предмети могат да се предават по наследство и дори да се използват за магии.

Съществуват и предмети-вампири. Те могат да са както носители на внедрена енергия, така и да имат своя независима разрушителна енергия.

Често това са подаръци, които предварително се проклинат, или пък незабелязано се подхвърлят, така че човек да ги намери.

Между дарителя и новия стопанин на предмета остава тънка нишка, която може да бъде използвана за лоша магия. Ако усещате, че подаръкът, който сте получили от някого, ви носи лош късмет, веднага го изхвърлете, дори да е скъп.

Ако искате да го задържите, завийте го с коприна за десет дни, а след това го дръжте над пламъка на църковна свещ. Ако напоследък не ви върви, огледайте се пред вратата на дома си за подхвърлени игли, ръждясали пирони, ножове и други остри предмети.

Лоша магия за болест може да ви е направил някой, който е забил карфица в някоя мека мебел. Ако намерите такъв предмет, го измийте с течаща вода и го оставете да изсъхне на слънце, след което го закопайте някъде, където не живеят хора.

Ако предметът може да бъде изгорен, изгорете го, а пепелта хвърлете в течаща вода. Снимките на покойници често са предмети-вампири, затова не ги закачайте на стените, а ги скрийте далече от снимки на живи хора.

Крадените скъпоценности са най-силните вампири, които буквално изсмукват енергията и силите. Никога не носете старинен накит, чиято история не ви е известна.

Рейтинг

5 6
4 9
3 5
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Сузи Н.
Сузи Н.
07.08.2016 02:16
може би наистина статията за вампирите не истина, но много ми се иска да стана вампир
1
0
Анабел
Анабел
17.07.2014 00:19
Статията е много точна. Или повече подробности има в учебниците по магия.
2
0
:
:
04.08.2013 20:44
ако има и малко истина в тази статия и попаднем на завистливи хора като Електра много лошо:(
6
0
куул гърл
куул гърл
02.06.2013 13:48
Макар това да е пълна загуба на време ми се ще да беше вярно.Охо на толкова хора имам да си отмъщавам.И в случай че не знаете аз съм луда:D
4
0
Електра
Електра
03.05.2013 14:15
А как се проклинат предмети?
Как да намерим предмед-вампир?
Трябвами спешно за да докарам на една кучка наи лошия късмед и да и дам предмед вампир.
Тази кучка се казва Ния и е зодия скорпион.

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!!!!!!!!!!
0
8
Класната
Класната
14.11.2015 20:29
граматиката за 1-ви клас много помага!
1
0
ди
ди
10.08.2012 15:09
И аз би попитала какво да се прави със снимки на които жив човек и покойник са заедно? А относно това , че на някой не му върви може причините да от различен характер не снимки на покойници в стаята.
0
0
Антоанета
Антоанета
17.05.2014 22:05
магията се връща като бумеранг при поръчителя!
0
0
Маринов
Маринов
06.08.2012 20:56
Снимката на покойния ми баща е стената точно над леглото ми откакто се помня. След смъртта на дядо ми, сложих негова малка снимка в левия ъгъл на тази на татко. Да, нямам никакъв късмет, но не мога просто така да я махна =( има ли друг начин да се премахне "лошата сила на предмета" без евентуално да има опасност от повреда?
0
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
30.07.2012 10:46
Ех епа супер... Цялата ми къща беше с карфици когато се огледох. Не вярвах че и колието ми с вълчи зъб е имал лошо минало... Добре че бе тази статия че да ми светне на очите!
4
0