Водата се променя от молитви

вода

Структурата на водата се променя към добро, ако над нея се казват молитви. Ярък пример за това е водата, която е била осветена в църковен храм.

Такава вода се смята за лечебна, за нея е характерно високо съдържание на сребро и има много силни пречистващи способности, които се проявяват с външни и вътрешни манипулации.

Осветената в църковен храм вода има силна структура и е способна да предава своите свойства. Достатъчно е да излеете десет милилитра светена вода в шестдесет литра обикновена и цялата вода придобива свойствата на светената вода.

Смята се, че два пъти в годината свойствата на светената вода се проявяват при вода в открити водоеми. Става въпрос обаче само за естествени водоеми.

Водата се променя от молитви

Това става само през нощта, от полунощ до четири сутринта. Първата дата е нощта на осемнадесети срещу деветнадесети януари, а втората – на шести срещу седми юли.

Специалисти твърдят, че обикновената вода, която тече от крана вкъщи, в определено време на денонощието също има свойствата, характерни за светената вода.

Това става в промеждутъците от седем до седем и петнадесет сутринта, от девет до дванадесет часа, от петнадесет до шестнадесет и четиридесет минути, от двадесет до двадесет и тридесет и от двадесет и три до полунощ.

Пълнете бутилки с вода, наточена по това време, и ще се радвате на напитка, която ще ви зареди с много сили и положителна енергия. Използването на такава вода за миене на съдове е истинско разхищение.

Ако прочетете молитва над водата, тя ще се зареди с положителна енергия. А ако й благодарите, преди да я изпиете, качеството й ще се подобри и това ще се отрази върху общото ви физическо и психологическо състояние.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Найден
Найден
26.04.2013 19:07
Абе какви глупости дрънкате! Какво значи силна структура? Това,че светената вода има антимикробно действие е вярно, но това се дължи на съдържанието на сребърни йони в нея. Друго няма. Структурата на водата - междумолекулните взаимодействия в течната вода са нещо много нестабилно и лесно променящо се при стайна температура и 1 атмосфера налягане и няма как да се докаже формирането на постоянна структура, камо ли запазването й.
3
1
katt
katt
09.04.2013 16:15
ИЗПРАТИ ТОВА НА 5 МЕСТА И СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС ЩЕ СТАНЕШ КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕШ:КАТО ДОКОСНЕШ ВОДА ЩЕ СИ РУСАЛКА,ЩЕ СИ ФЕЯ КОГАТО ПОИСКАШ ИЛИ ЩЕ СИ НИНДЖА!ТОВА Е ИСТИНА!!!!
1
2
Х
Х
26.08.2011 19:02
Това е факт. Доказан ефект върху водата. Водата се структурира даже и от нашите мисли, чувства, емоции. За това в наш интерес е да мислим позитивно или поне да опитваме.
6
0
рангелова
рангелова
24.07.2011 08:54
Абсолютно съм съгласна с коментара на Иванова. Бих добавила и с воля и търпение.
4
2
иванова
иванова
23.07.2011 15:05
Всичко, което се прави с вяра и любов е с положителен ефект.
5
0
галактика
галактика
22.07.2011 00:26
Нищо не ми пречи да се опитам да повярвам и да опитам, нали ?
3
1