Човекът, който не спи

Човекът, който не спи

Шестдесет и четири-годишният виетнамец Тай Нгок не спал вече тридесет и пет години. Той престанал да спи, след като преболедувал тежък грип и без успех брои овце в опити да заспи.

Колкото и да е странно, дългото безсъние изобщо не е повлияло върху здравето му. Докторите, които редовно му правят изследвания, са отбелязали само, че Нгок има леки проблеми с черния дроб.

В света живеят хора със странни проблеми, които ги превръщат в популярни личности. Санджу Бхагат от Индия винаги изглеждал, все едно всеки момент ще роди при обща стройност на тялото.

След като лекарите решили, че той има някакъв израстък в корема, който му пречи да диша, защото с времето става все по-голям, била назначена операция.

Човекът, който не спи

Оказало се, че през целия си живот Санджу носел в корема си своя брат-близнак, който по неясен начин се вмъкнал в коремната му кухина още в майчината утроба.

Лал Бихари стана прочут в цял свят, след като разбра, че в продължение на осемнадесет години е бил мъртвец. Негов чичо подкупил чиновник, който го записал като покойник, за да заграби имуществото му.

Лал Бихари открил над сто души, които се водят мъртви по документи. В момента в асоциацията му членуват двеста хиляди индийци, които са обявени за мъртъвци от роднините си.

Мишел Лотито е известен като човека, който може да изяде всичко. Той поглъща метал, стъкло и пластмаса, без организмът му да пострада от това. Но между хапките Лотито пие много вода.

Той започнал да хапва пластмаса и стъкло още като малък, а след това продължил и дори е успял да превърне страстта си в комерсиално шоу. Той поглъща на части цели телевизори, мотори и малки самолети.

Двадесет и шест-годишният Джейли Лингдо е най-старото дете на планетата. Той живее в Индия и въпреки възрастта си тежи единадесет килограма. Поведението му е като на двегодишно дете и само зъбите му издават годините му. Не е ясно какво е предизвикало състоянието му, но никой не може да му помогне.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
любопитко
любопитко
12.08.2011 00:20
Явно тайната на безсмъртието се крие в Джейли Лингдо.
1
0