Как да познаем знаците на съдбата?

Как да познаем знаците на съдбата?

Почти всеки от нас поне веднъж в живота си се е сблъсквал със следния феномена – странно, но съвсем незначителна причина изведнъж повлича след себе си поредица от събития, променящи съдбата ни.

В критични ситуации на хората им помага способността да предвиждат събитията от близкото бъдеще. Например ако вървите и се спънете: един път, втори, трети.

По този начин, нещо – съдба, ангел-хранител, висша сила или проблясъци на подсъзнанието – ни предупреждава да сме по-внимателни, в противен случай може да ни се случи нещо неприятно – да счупим крак или да паднем.

Малките знамения се отличават от обикновените случайности, с това, че за тях често е характерно повторението на една и съща ситуация, сякаш на човек тактично му се напомня: „Не прави това, защото ще пострадаш”.

Как да познаем знаците на съдбата?

Ако той не се вслуша, ситуацията се повтаря, за да разбере, че всичко това не е случайно. Ако отново не се вслуша към съветите на съдбата, то тогава се случва непоправимото.

Материалистите смятат, че малките знамения са просто следствие от жизнения опит. Някои специалисти предполагат, че в критични ситуации на хората им помага интуицията или способността да предвидят събитията от близкото бъдеще.

Всички хора, които срещате по житейския си път – понякога по съвсем загадъчен начин – носят със себе си послания. Те, колкото и да е странно, имат отговор на въпроса, който ви мъчи. Дори случаен разговор с непознат на автобусната спирка може невероятно да ви обогати с необходимата ви информация.

Вслушвайте се в своите емоции, преди да направите каквото и да било. Ако желанието ви предизвиква неудобство и опасения и има възможност да се откажете от него, по-добре се откажете.

Когато мислите за някого, това означава, че е време да влезете в контакт с него. Като правило, този човек очаква от вас обаждане или вести. Дори да не знаете защо конкретно трябва да се свържете с определен човек, направете го без колебания.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 12
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
12.06.2019 22:05
На мен ми се случва нещо много странно през последните 2 седмици. Дори ми е неудобно да го споделя, но ме плаши. Сънувах две нощи подред бухал(едната нощ) и много бухали, които държаха камъни в човките си, летяха и ги пускаха от високо, и нараняваха хора. И започна всеки ден покрай мен (дори и преди малко) да прелитат покрай мен диви птици. Фазани, ястреби(преди малко пред прозореца ми, а аз съм едва на 2-ри етаж).
Вероятно си внушава, но се чувствам "брррр...".
0
0
Жору
Жору
04.07.2015 19:50
Понякога не е толкова просто, Отиваш на важна среща (Интервю) или неотложен ангажимент, спънеш се 5 пъти по пътя, това означава ли, че трябва да се върнеш? ДА КАТЕГОРИЧНО за хората със слаба психика, качествения човек, ще си каже... Разбирам, но аз съм по-силен и ще се справя...
0
0
Емануела
Емануела
23.10.2011 21:38
За hrisinka

Това момиченце, май се мисли за вещица, като прави тези глупави трикове от стари филми.
Да - гадно е, за това не споря, но от къде си сигурна, че тя ги е убила ?
Може би вече са били мъртви и изхвърлени, а тя ги използва, за да ви сплаши.
1
0
Емануела
Емануела
23.10.2011 21:33
По някога е вярно.

Един ден на сестра ми се повреди мобилният телефон - дадох й моят.
На следващият ден и се счупи сидито в колата, а тя реши да пътува.
Претърпя инцидент - колата й се завъртя на един заледен завой и тя се преобърна в една нива.
Добре, че беше с колан и не кара бързо, защото щеше да стане лошо.
Слава богу, че тя и приятелите й се отърваха само с уплахата и малко драскотинки по ръцете.
Тя не пие и е добър шофьор, но не разчете знаците.
После й ляха куршум - помогна й.
1
0
Някой
Някой
17.09.2011 05:56
Абсолютно вярно е написаното, имал съм безброй такива случаи и винаги са ми показвали много точно, само трябва да умее човек да ги забелязва и разбира.
2
0
hrisinka
hrisinka
06.08.2011 13:40
Може да е странно и дори неестествено, но някой убива малки новородени прасенца ги оставя на публично място за да ги видим. Гадното е, че това се случва ден след ден и винаги сме едни и същи деца и едно момиче липсва.
0
0
Kremena
Kremena
27.07.2011 10:43
Елементарно и наивно, да не кажа, глупаво.
0
3