Как да подобрите живота си

Как да подобрите живота си

Подобрете първо здравето си, за да се чувствате по-комфортно и да сте щастливи. Пийте много вода, закусвайте доста обилно и вечеряйте съвсем леко.

Консумирайте повече растителни продукти и по-малко храни, които се произвеждат в заводи. Наблягайте на домашно приготвените ястия, за да се радвате на спокойно храносмилане.

Прекарвайте в пълна тишина поне десет минути дневно и спете поне седем часа на ден. През деня ходете поне двадесет минути пеша и се усмихвайте на минувачите.

За да се чувствате комфортно в психологическо отношение, не сравнявайте живота си с този на другите, който ви се струва по-хубав. Вероятно нямате и понятие какво са преживели всъщност.

Как да подобрите живота си

Не пазете в паметта си негативни мисли, както и предмети в дома си, които ви навяват негативни мисли. Не се връщайте назад, влагайте енергията си в настоящето и бъдещето.

Не съдете самите себе си прекалено строго. Не хабете скъпоценната си енергия, за да обсъждате другите. Забравете за миналите грешки и не ги припомняйте на любимите си хора, които са ги извършили.

Животът е прекалено кратък, за да хабите времето си за омраза. Никой освен вас не е отговорен за щастието ви. Приемете живота като училище, а проблемите – като част от учебната програма, които ви даряват със знания.

Не се стремете към това на всяка цена да спечелите всеки спор. Усмихвайте се и се смейте възможно повече, това ще ви зареди с положителна енергия.

Всеки ден правете нещо добро за някого. Звънете често на роднините си. Простете на всички за всичко сторено. Прекарвайте повече време с възрастни хора и с деца.

Виж повече

Рейтинг

5 6
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Orfei
Orfei
16.05.2015 02:09
Ne stava ! Susuhreni dumi,koito ne vurvqt v istimskiq jivot! Tva e istinata!
0
0
Диана
Диана
26.03.2014 18:47
в момента, в който отида на работа сред колегите и всичко това рухва
1
0
дракон
дракон
19.06.2011 15:40
Всички тези съвети са много хубави и верни. Но като си помисля колко негативизъм властва в душите на себеподобните, цялата позитивна енергия, с която си се заредил по един или друг начин се изпарява мигновено щом си подадеш носа на вън.
4
0
Три
Три
17.06.2011 22:06
Смоук уийд. Хубава статия!
0
0