sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Чудотворец от Бразилия лекувал рак

Чудотворец от Бразилия лекувал рак

Светлина и ръце

Ариго е бразилски чудотворец, роден през 1921 година и трагично загинал през 1971 година, предсказвайки собствената си смърт. До края на 40-те години на миналия век той водел живот на обикновен човек и с нищо не се различавал от останалите.

Но веднъж с помощта на джобно ножче отстранил тумори на белите дробове не на кой да е, а на някакъв политик. От този момент нататък огромни тълпи страдащи обсаждали скромното жилище на лечителя.

Ариго не отказвал да помогне на никого и не вземал пари за това. Интересното е, че този феномен оперирал само тези, от които медицината вече се била отказала.

Независимо, че Ариго нямал нито един случай на усложнения след операция, срещу него завели углавно дело. Поводът бил този, че той се занимавал с лечителска дейност, без да има медицинска диплома.

Не помогнало дори застъпничеството на президента на Бразилия Кубичек, чията дъщеря той излекувал от рак. Но дори и по време на пребиваването му зад решетките Ариго продължил да консултира болните.

Статуята на Исус Христос в Бразилия

През 60-те години била създадена комисия, която да проучи методите на работа на Ариго. Били записани всичките му диагнози, били проверени и изпитани рецептите му, а също били изследвани и излекуваните от него пациенти.

Самият лечител бил многократно фотографиран, снимали го на кинолента, взимали му многобройни интервюта, проверявали действията му чрез инфрачервени и ултравиолетови лъчи.

Членовете на комисията обаче не могли да разберат как Ариго лекува. Те обаче установили с точност, че нито веднъж той не сгрешил с диагнозата си.

Лечителят извършвал операциите си в транс. Когато идвал на себе си, не помнел нищо. Обикновено му бил достатъчен един поглед, за да постави диагнозата. След което вземал ножа и извършвал операцията. В състояние на транс, Ариго говорел на немски, въпреки че никога не го е учил.

Оказало се, че чрез него в нашия свят идвал австрийски лекар на име Адолф, умрял по време на Първата световна война. С една дума Ариго се оказал нищо повече от природен медиум, в чието физическо тяло се вселявал духът на лекаря.

Ариго сам предсказал смъртта си. Автобус, натъпкан с хора, се преобърнал на чисто равен път. Загинал само той, при това никой от пътниците не получил дори една драскотина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Методиста
Методиста
13.01.2014 18:17
Поредната тъпа лъжа такива които разпространяват такива глупости трябва да бъдат съдени
0
1