sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хората сме пришълци

Хората сме пришълци

Хората сме пришълци
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Хората на Земята са дошли от Космоса. Това е последното заключение на изследователи на древни текстове и произведения на културата.

Те са категорични в твърдението си, че хората са пришълци и го обосновават с редица исторически доказателства. Във вековната история на Земята съществуват купища документи, в които се споменават летящи апарати и хора, които слизат на планетата от небесата.

В част от летописите се разглеждат и изобразяват летателни апарати. Различни древните хронисти споменават "ангели" и "синове на Бога", които "се спускат от небето" и "взимат за жени човешки дъщери".

Според учените любопитен момент е, че летописците и древните изследователи не казват нищо за НЛО или междупланетарни контакти. Начинът, по който те представяли видяното като летящи апарати и хора от небето, кара съвременните учени да заключат, че древните са разглеждали по друг начин земляните и гостите от Космоса.

Подобна теория развива и британският астробиолог Чандра Викрамасингх от Университета в Кардиф. Той е привърженик на тезата, че човешкият живот се е зародил в Космоса и дори обяснява как точно е станало това.

Преди 3-4 милиарда години чрез кометите микроби от далечния Космос са се озовали на Земята. Последвал е размножителен процес, от който с течение на милиони години е създаден човешкият живот.

"Следователно ние сме брънка от непрекъсната верига, която обхваща голяма част от Вселената", казва Чандра Викрамасингх.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Теодора
Теодора
10.02.2014 20:26
първо бог ни е създал после от маймуните а сега това
2
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
01.02.2014 00:11
Нито аз, нито някой друг знае от какво сме произлезли. Но има еволюция. Това е само мое мнение, но според мен е напълно погрешно да мислим, че има нещо, което ни е създало. В смисъл.. как този т.нар. Бог ще е създал физическото ни тяло и всичко в природата и планетите и т.н. И ако няма еволюция, ние как ще се развиваме? Ако смятате, че няма еволюция, вие чисто и просто обиждате самите себе си. Все едно казвате, че всички хора сме на едно ниво и си оставаме на това ниво без изобщо да се развиваме!
4
1
az143
az143
28.11.2013 19:17
Четете Джуал Кхул.
0
0
Даниела
Даниела
03.07.2013 14:35
Ник, бог е с нас и винаги е бил. Но ако мога да попитам... Ами ако бог всъщност сме самите ние? Или ако бог е самата вселена ... не може да сме сами в цяла галактика която се уголемява всеки ден. Добре да предложим, че ние хората сме се появили от маймуните, както повечето хора знаят и казват. Но да се запитаме възможно ли е с този огромен интелект който имаме с тичение на времето да се е развил? Аз не съм съгласна! Ако сме биле маймуни, защо сега ние сме толкова развити същества, а маймуните не??? Защо тези маймуни сега, не са хора като нас??? НАПРОТИВ!!!!!!!! Ние имаме сили имаме огромен интелект но не сме го развили и сигурно никога няма да го развием, защото ние хората сме най жалкото противно същество което светът е виждал.
5
0
Анонимен
Анонимен
04.10.2012 17:15
Напротив, няма граница на развитието! Ние сме още от нулевия тип цивилизация, тъй като не сме се научили да използваме правилно енергията на планетата и не знаем как да я спасим. Първия тип вече може да създава други светове. Седмия тип може да създава вселени. Никого не убеждавам, нормално е да не ми вярвате, но ще го проумеете.
3
0
петро
петро
10.08.2011 20:58
Добре бе, това са само хипотези, дали имало еволюция или сме от някъде, какво е значението. Защо непрекъснато мислим, че сме единствените живи същества във Вселената ?
2
0
CoOl MaN
CoOl MaN
11.07.2011 11:03
Абе, вие чувате ли се какво приказвате ? Примерно, ти Ник как може някакво същество от Космоса или от небето да почне да създава цяла планета заедно с живите организми. Просто това физически и психически е невъзможно. Еволюция аз мисля, че има, но в ограничени размери. Моето мнение е, че извънземни същества са помагали на определени култури по простата причина, че тези култури са един вид люлка на цивилизацията. Има множество доказателства за това, барелефи, рисунки, разкази от древни летописци и хронисти и др. А това, че сме дошли от Космоса ми се струва малко правдоподобно.

0
0
Nik
Nik
29.05.2011 23:40
Това са пълни глупости. Еволюцията не съществува, даже Дарвин преди да умре го е казал. Има един създател, Бог който е създал Земята, живота. Ако няма Бог, как се е зародил живота, нима от няколко неорганични вещества ще се е зародил живота, не ми се вярва. Има творец, който е създал всичко, което виждаме и чуваме. Няма еволюция.
1
1