Наследничката на Ванга била менте

Наследничката на Ванга била менте

Сензацията, че Ванга се е преродила в седемгодишно французойче, се оказа пълна лъжа. След като миналата седмица медиите гръмнаха с шокиращата новина, че петричката пророчица живее отново чрез малкото момиченце, тези дни се оказва, че цялата история е плод на нечий болен мозък от гилдията на руските журналисти.

Видеото за потресаващата история на Каеде Убер беше излъчен в ефира на руската телевизия НТВ.

Материалът разказа как момиченцето от френско село притежава необикновената дарба да предсказва бъдещи събития от световна величина, да открива изчезнали хора и животни, да общува с духове на мъртъвци.

Един от тях бил и този на нашия феномен Ванга, която най-редовно се явявала в сънищата на Каеде. Макар че малката не разбирала езика й, перфектно осъзнавала посланията, които провидицата й казва.

Както всички подобни истории обаче, истинността на тази също е поставена под въпрос. Журналисти от Франция решили да издирят сънародничката си и за свое изумление установили, че такова дете изобщо не съществува, пише в. "Минаха години".

Разказът за него бил перфектно измислен сценарий, а главната героиня Каеде била обикновено русначе, живеещо в мизерно сиропиталище.

Измислено било дори селото от френската провинция и родителите й, които уж имали проблеми със зрението.

Всъщност, 7-годишното хлапе се казвало Даша и още от бебе била захвърлена в дома за изоставени деца и сираци. "Хонорарът" й срещу това да бъде представена като феномен, бил в размер на 1000 долара.

На толкова възлизал подкупът, който директорката на дома прибрала от шефовете на руската телевизия, давайки подписа си малката да бъде снимана.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
The omen
The omen
24.04.2014 00:18
да лъжете така долно и да клеветите детето-феномен, нещастие ще ви сполети задето клеветите мъртвата Каеде.
6
15
anonimen
anonimen
23.01.2013 02:16
Момиченцето почина скоро.За неосведомените.Лека и пръст,тя беше болна
6
0
Нели
Нели
09.02.2012 07:25
Бих искала да ви помоля, когато подготвяте следващата си новина , да се информирате малко по-добре.Никъде в предаването на НТВ на руската телевизия не иде реч за факта, че Ванга се е природила в момичето.Даже водещият я попита дали знае коя е Ванга- а тя отговори , че не знае.Като дух, никога Ванга не се е явявала но момичто.И не става въпрос за стотици мъртви, които да се точат в съзнанието на Каеде, а само за един човек, от който тя дори се страхува.
Проучете повече фактите, преди да пишите...
8
2
сергей дмитриевич
сергей дмитриевич
06.09.2011 16:20
Що ли не се учудвам, спиртосаните мужишки тикви, дето още сънуват "мировой социализм", могат ли измисли нещо друго.
1
31