sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Изобретателите имат увеличени палци

Изобретателите имат увеличени палци

Изобретателите имат увеличени палци

Различните видове ръце, независимо красиви или грозни, показват какъв е човекът и каква професия е най-вероятната му страст. Елементарната ръка е тази, която е едра, тежка, с големи пръсти.

Тя е с неправилна форма, палецът е с неправилна форма. Самата длан е квадратна, краищата на пръстите са леко безформени. Кожата е груба и жилава.

Такива хора имат солиден недостатък на ентусиазъм и въображени, те изпитват безразличие към всичко, освен към своите собствени нужди. Когато са разгневени, проявяват малодушие и жестокост. Като цяло такива хора стават общи работници, боксьори и борци.

Квадратните ръце, с длани в квадратна форма и пръсти, които в края си са оформени като квадрати, имат обикновено пръстите, които са с големи възли.

Притежателите на такива ръце са честни, обичат всичко да е подредено, играят винаги по правилата, дисциплинирани са, но страдат от липса на въображение.

Изобретателите имат увеличени палци

Такива хора обикновено са бизнесмени, ръководители, адвокати, доктори, учени и инженери. Лопатовидната длан, която има палец с увеличена форма, а предните фаланги на пръстите са във формата на лопата, обикновено е с прекалено мека или прекалено жилава кожа.

Тези хора са оригинални и са заредени с огромна любовна енергия, изобретателни са и са невероятни новатори. За тях е характерен ентусиозмът, храбростта, производителността, движението и гъвкавостта във всяко едно отношение.

Те лесно се превъзбуждат. Обикновено хора с такива ръце стават занаятчии, страхотни майстори, изобретатели, изследователи, пилоти, астронавти и инженери.

Философският тип ръка е с дълга длан, леко ъгловата, пръстите са костеливи. Дланта е широка, а горните фаланги на пръстите са наполовина конични, наполовина – квадратни.

Такива хора имат умението да преценяват всичко, имат невероятна интуиция, филантропи са, духовното им развитие е достигнало високо ниво, но в същото време са склонни да отделят внимание на дребни неща.

Имат страхотни способности към анализаторството. Такива хора обикновено са философи, мислители, поети, проповедници или пък писатели.

Коничната ръка е с гладки пръсти, малко подути нокти, дланта е широка и дебела. Такива хора са с творчески умения, характерът им е донякъде рязък, щедри са, имат развита интуиция, обичат промените и възможността да имат избор.

Те са идеалните компаньони, защото имат страхотни комуникативни способности, но пък не са достатъчно внимателни и предвидливи, а по-скоро импулсивни.

Такива хора стават художници, скулптори, поети, музиканти, съдии и чиновници. Духовният тип ръка е малка и като изваяна. Пръстите са гладки, тънки и дълги. Палецът е малък и изящен.

Характерно за тези хора е, че са мечтателни, много ненадеждни, склонни към окултизъм, имат тотална липса на логика, както и на дисциплина и ред. Такива личности обикновено стават астролози и окултисти.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати