sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зомбират ни чрез психотерор

Зомбират ни чрез психотерор

Вуду

Човек от плът, но без душа и без собствена воля. Накратко – зомби. Според легендите и историческите данни за родина на зомбитата се счита Хаити, където вуду-магьосничеството е най-разпространено. Зомбито е съживено с магия мъртво тяло, но в зомби може да се превърне и жив човек!

В днешни дни последователите на вуду из планетата са около 10 милиона човека. САЩ е едно от местата, където тази религия е много популярна и следвана. В специализирани магазини се продават подръчни средства за виду ритуали – изображения на богове, благовонни масла, а дори и жертвени животни като петли и кози.

Зомбираният човек се разпознава по някой от следните симптоми: разсеян и нефокусиран поглед, прави механични необмислени движения, гласът сякаш се издава от носа. Американският учен Уайд Девис има своя теорията, според която върху жертвата се въздейства чрез с прах за зомбиране от силнодействащи отрови.

Злокобната смес е от жаба Ага пиявици, кости от черепа на вуду-жрец, татул, жлъчен човешки мехур, прах от риба-куче, риба-смърт – отровни морски създания, които съдържат силна нервнопаралитична отрова, наречена тетродоксин, чиято смъртоносната доза е само една десетхилядна от грама.

Под въздействието на праха за зомбиране се блокират определени участъци от мозъка, които по начало отговарят за жизнените процеси на организма – дишането, кръвообръщението, сърцебиенето. В крайна сметка човек наистина умира от това "отравяне"”, а след около едно денонощие оживява.

Сместа не само създава видима смърт, но и завинаги изкарва от строя най-важните мозъчни центрове, като лишава човека от памет, от мисловни и говорни способности.

В днешно време обаче има и един друг вид зомбиране. Такова, което се извършва чрез психоатака върху съзнанието и подсъзнанието на човек. Целта е кристално ясно – подчинение! Съвременните подръчни средства на феномена зомбиране са тясно свързани с технологиите – телефоните, телевизията, ако щете и работното място.

Правителствата на великите световни сили притежават отдели от специалисти, чията основна задача е да прилага зомби-методи за контрол върху психиката на хората с цел подмолно управление на личността му и послушание, разкриват изследователи на световни конспирации. Съвременните механизми за въздействие върху психиката на хората са хипнозата, шоковата терапия, невро-лингвистичното програмиране, така наречения "25-ти кадър".

Чрез използването на специална говорна интонация и скрити команди за косвено внушение, невро-лингвистичните техники приковават вниманието на събеседника, както и на цяла аудитория. Този метод за масово зомбиране се използва от политици, например при предизборни кампания, от отдели по продажби или рекламни кампания, при предлагане на сътрудничество. Номерът е в това потенциалното зомби да визуализира идеята на разговора и да си представи себе си като успешен участник в нея. Този метод на въздействие съдържа цели 2000 техники.

Зомбират ни чрез психотерор

Може би сте чели за феномена "25-ти кадър". Открит е през 60-те години на миналия век с цел да внушава подсъзнателно. Как действа той? В кинопрожекциите кадрите се редуват с честота 24 в секунда. Откривателите на този феномен решили да експериментират с внедряване на 25-ти кадър, който съдържа изцяло различна от останалите кадри информация. Принципно човек не осъзнава информацията от 25-ия кадър, но дефекто я запомня на подсъзнателно ниво. И след като в психокадъра е изобразаен, например, жаден мъж, отпиващ от някаква напитка, след края на филма човек започва да изпитва желание да пие именно от нея. Телевизионната реклама също е вид зомбиране, тъй като феноменът на 25-ия кадър се използва масово и в нея, за да прилага косвени внушения.

Хипнозата е друг вид сложна методика за масов контрол върху населението. Хипнотизаторите изпадат в транс и провеждат внушение посредством бърборене, приличащо на бълнуване, използване на махало за отвличане на съзнателното внимание, насочване към транс, косвени внушения, повтаряне на фрази с цел внушение. В този ред на мисли съвременните хипнотизатори и психотерапевти май не се различават от древния вуду-жрец? !

Кодирането, наричано още шокова терапия, пък е комплекс от обикновени прости процедури, използване още в Древен Египет. Принципно кодирането в повечето случаи оказва положително въздействие върху хората, като помага срещу наркомания, алкохолизъм, пушене, пристрастие към хазарт. Посредством инжектиране на медикаменти се вкарва код, който налага подсъзнателна забрана към нежеланото поведение. Или пък чрез вкарване на ключове думи в подсъзнанието на човек, той се отказва от вредния навик.

Почитателите на конспиративните тероии считат, че чрез съвременната техника тихомълком и стришом в паметта на човека се вкарва желаната информация. Най-подходящото средство е мобилният телефон. Към разговора се добавя специално закодиран шум, често възприеман от комуникиращите хора просто като шум от телефонната връзка. Кодираните инструкции обаче въздействат върху тяхното съзнание и те подсъзнателно започват да изпълнява инструкциите, набутани в главата им чрез психологическо зомбиране, пише в. "Шок".

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
кой ли не?
кой ли не?
15.09.2014 00:34
Ооо-стааа-вкааа, ооо-стааа-вкааа, ооо-стааа-вкааа...
0
0
опасно за живота!
опасно за живота!
23.05.2014 02:53
И всеки роб опитва да заробва. Може би при определен брой новопопълнения ноу хау е налице. Или просто се раждат способни на тази, а и други психиатърски мизерии. Както и зомбирането чрез викове оставка, но кой тук е извършителя? Света е една помия, но кръвнишки клецалник от другата страна - всяко псе го може.
0
0
ердо
ердо
23.07.2013 13:49
вече няма нужда от вуду магии,отдавна има по-лесен начин за поробване и масово зомбиране-ДЪРЖАВА И ПАРИ
3
1
ердо
ердо
23.07.2013 13:34
за съжаление това е самата истина
3
0
verti
verti
04.12.2012 16:23
Статията се доближава до истината,според мен.А че ни зомбират и въздействат по всякакъв начин.....,ами огледайте се и се ослушайте около вас.Очевадно е.
5
0
аз
аз
12.12.2011 09:51
Не искам да ви разочаровам, но те го правят доста отдавна и явно успешно... за съжаление!
2
0
ganet
ganet
13.11.2011 16:24
Дано не се стигне до там. Това е нов вид заробване, а свободата е най - ценното нещо, което човек трябва да притежава.
3
0
Хич
Хич
16.08.2011 12:20
По-голяма глупост не бях чел скоро.
0
4