Заснеха странна дупка на Луната

Заснеха странна дупка на Луната

Странна дупка на обратната страна на Луната бе заснета от американска и японска космическа апаратура. Някои от най-изявените уфолози в света смятат, че това е вход на тунел, дело на извънземни.

Дупката е била забелязана за пръв път в средата на октомври миналата година от екипа на професор Джуничи Харуяма от Агенцията за аерокосмически изследвания на Япония.

Когато учените анализирали изображения на Луната, изпратени от сондата "Кагуя", се натъкнали на отвора, разположен в района на вулканичтото плато "Хълмовете на Мариус".

Според учените дузпака е с диаметър около 65 метра. Предполагаемата й дължина и ширина е 80 и 37 м. След откритието на японските учени, експертите от НАСА също започнаха разследване.

Американската сонда "Бунар Риконесънс Орбитър" също засне снимки на мястото. Те са далеч по-качествени и на тях ясно се вижда черния вход.

Янките признаха, че преди 11 месеца сондата им е заснела и друга подозрителна дупка, отново на обратната страна на естествения спътник на Земята. Нейните размери обаче са по-малки.

Браздите върху повърхността на Луната пък подсказват, че под нея съществуват тунели. Според уфолози те са построени от извънземни и са част от лунни градове.

Има обаче и противници на тази теория. Те считат, че дупките са се образували от трусове на Луната.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
sali
sali
11.10.2013 15:18
ама вижте хора в вселената има толкова много планети, спътници,галактики че няма шанс да няма друга форма на живот не сте ли съгласни толкова много планети има че даже може да има същата като нашата даже са го потвърдили четох го в един сайт признайте си че и вие мислите че има друга форма на живот даже да не е в слънчевата система или в нашата галактика.
4
0
unify
unify
05.09.2013 00:04
Не се хабете.На един папуас например от нова гвинея, няма как да му обясниш на какъв принцип работи един телевизор,просто той няма как да разбере.
1
1
*,*
*,*
18.08.2013 21:29
Леле, какво ограничено мислене, то явно и възможностите са ви такива. По-добре недей да коментирате,защото се отчайвам от глупостта, наивността и липсващото ви въображение, а и не само аз, но и всички други средно интелигентни хора. Вземете да прочетете някоя книга, която се отнася по въпросната тема или се разровете из интернет и намерете нещо, с което ще разширите миниатюрните си познания в тази област, защото сте наистина трагични..
2
1
*
*
11.06.2013 23:06
Така както коментирате темата ми приличате на американските индианци, коментиращи идването на белите
1
0
Крагу
Крагу
03.01.2013 12:36
Намериха дупка на Луната. Вече почнаха теориите за извънземни. Каквото и по-странно да стане, ама веднага извънземните виновни.
0
0
непознат
непознат
03.11.2012 00:18
абе хора вие т*пи ли сте бе, колко може да сте ограничени, като дойдели сте щели да им разкажете играта, та те имат такава технология, каквато вие никога няма и да си представите! "GGG" как няма да могат да дойдат при нас като техните кораби пътуват със светлинни години ,почетете малко повече и тогава ми коментирайте че нямало извънземни и т.н. а ако не въобще недейте коментирате
1
0
war007
war007
12.04.2012 11:25
Браво бе хора карате се за 1 глупава тема.
Салам ти ако искаш вярвай,ако не искаш недей.Дийн ти също.
Според мене може би има само духове и извънземни.Не съм сигурен докато не ги видя с очите си,но винаги имам 1 наум.
Тъй че какво спорите не ви знам.
И Дийн ти си виновен за този случай,защо го обиждаш първи?
Ако не ти харесва коментара го обори с твои думи,по-лесно е да го напсуваш или обидиш.
0
1
Sladkyyy wee
Sladkyyy wee
19.02.2012 11:57
Май тук ти си олигофрен защото вярваш във някъкви извънземни.Щом вярваш в тях да дойдат да те ****
0
1