sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Психология на Цветовете»Любимият ви цвят издава вашата стихия

Любимият ви цвят издава вашата стихия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k344
любимият цвят издава стихията
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Цветовете, с които сами се обграждаме, разкриват много не само за стила ни, но и за нашия характер. Те, като всяко нещо на този свят, носят своето послание. Любимият ви цвят издава вашата стихия, най-силните ви и слаби страни.

Светлосиньо

Вие сте човек на романтиката - тя е вашата стихия. Обичате топлината и социалните контакти. Имате нужда да сте около други хора и да получавате внимание. Вие сте изключително емоционална натура и не можете да сдържате емоциите си.

Тъмнозелено

любим тъмнозелен цвят

Вие обичате контакта с природата, стабилна и спокойна личност сте. Земята е вашата стихия. Вие сте здраво стъпили на нея и на вас може да се разчита за всичко. От друга страна, ваша недостатък е, че трудно пускате старото да си отиде и никак не обичате промените.

Червено

Думата, която ви описва най-добре, е свобода. Това е вашата стихия. Нямате скрупули в нищо. Разкрепостени сте в любовта и на работното място не правите никакви компромиси. Вие сте родени победители, а околните ви приемат като лидер.

Жълто

Вашата стихия е печеленето на пари. Вие сте харизматични личности с топъл, жизнерадостен характер. Радвате се на обожатели и поддръжници. Бързо създавате контакти и това ви помага да забогатявате с лекота.

Черно

Вашата стихия е нощта. По това време вършите най-запомнящите се дела в своя живот. Имате също така много силна сексуална енергия и сте популярни сред противоположния пол. Ваша слабост обаче е това, че бързо променяте настроенията си.

Кафяво

характер според любимия цвят

Вашата стихия е дървото. Вие сте стабилни, мъдри и винаги сте опора за другите. Страхотни приятели сте и винаги се раздавате, оставяйки себе си на втори план. Близките ви са щастливи да ви имат.

Бяло

Вашата стихия е водата. Точно като нея във вашия живот има много приливи и отливи. Абсолютно непредсказуеми сте и много харизматични. Който попадне в плен на вашето обаяние, трудно може да му се насити.

Сиво

Вашата стихия е практичността. Вие сте изключително съобразителни и дипломатични. Невероятни стратези сте и плановете ви почти винаги успяват да се осъществят. Поради това мнозина смятат, че сте галеници на съдбата и късметът никога не ви напуска.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати