sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Пазете се от магията на огледалото

Пазете се от магията на огледалото

магия на огледалото

Огледалото е сред най-мощните магически предмети у дома. В по-стари времена се е смятало, че то е портал към други светове. Има поверия, че вечер от него изскачат необикновени създания.

Езотериците пък предупреждават, че огледалото има магическа памет и трябва да сте много внимателни какво правите около него.

Огледалото улавя негативните емоции и след това ги изпраща към човека, който го ползва. Ето защо не бива да носите джобно огледалце със себе си, а още по-малко да разрешавате друг да го ползва.

Ако все пак не можете без огледало, то поне редовно го почиствайте със светена вода, за да сте сигурни, че не задържа лоши вибрации.

Никога не изричайте през огледало заклинания или лоши думи, отправени към други хора, защото всичко това може да се върне към вас самите.

Внимавайте и какви помисли ви минават през ума, докато се оглеждате сами. Малцина са наясно, че чрез неправилната употреба на огледало могат да си направят автомагия. Това се случва, когато се оглеждат и са свръхкритични към себе си. Ето защо трябва винаги да се гледате с любов и уважение.

Спрете да си търсите недостатъци в огледалото и за нищо на света не подхвърляйте негативни изречения към самите себе си.

пазете се от магията на огледалото

Ако живеете с много хора у дома, нека всеки да има свое огледало. Иначе има риск съдбите ви да се смесят. Не забравяйте и да чистите добре огледалото. Това е абсолютно задължително и когато се преместите в нов дом, който е бил обитаван от други преди вас.

Дори и предишните обитатели да са си тръгнали, техните вибрации са още в същото жилище благодарение на огледалата. Така че трябва да пречистите дома си от чуждото влияние. Иначе може да настъпи объркване във вашия живот, да имате трудност при заспиване, кошмари или главоболие.

В съвременния свят огледалото е задължителен атрибут във всеки дом или дамска чанта. Но не подценявайте неговите магически сили.

Преценявайте внимателно мислите и думите си, когато го ползвате. Магията на отгледалото може да работи за вас, но и във вас ущърб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати