sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магически ритуали с билки за красота и младост

Магически ритуали с билки за красота и младост

Магически ритуали с билки за красота и младост
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Един от най-ценните природни дарове са билките. Магията им е известна от векове. Всяко билка има своя диапазон и сила на въздействие. Затова открай време една от тях ползваме при простуда, за болна жлъчка, а за нерви. Има и такива треви, които имат мощно действие върху целия организъм на човека, защото въздействат върху енергетиката на тялото.

Билки с висок и много изчистен спектър на излъчване, в който на практика липсват отрицателни влияния. В тяхната енергия няма нищо от мъртвия подземен свят. Те имат само целебно и положително действие, способност да премахват негативни влияния, да носят освежаващата сила на положителната енергия.

За да се получи най-доброто въздействие от тях, те се събират в определено време, което е най-благоприятно за тях. За да се извършат магически ритуали с билки, най-често преди употреба те се изсушават, за да се заредят от Слънцето с неговата очистваща сила. Така подготвени билките придобиват магически свойства и на тях може да се разчита да пазят от лоши въздействия, да донесат мир и любов в дома или да задържат младостта и красотата по-дълго.

За вярващите в магическата сила на билките е информацията за тези от тях, които работят за младост и красота.

За подмладяване може да послужи шепа семена от анасон. Разпръсват се в пълнежа на възглавницата и се оставят да действат. Те не само забавят остаряването, но дори имат силата да подмладяват.

Магическата сила на анасона

Билката ангелика се смята за женския жен-шен. Китайците смятат, че тази билка поддържа младостта далече след обичайното време и дори я слагат в кремове за лице.

За цялостно подмладяване на тялото се дава тайнствена рецепта с няколко билки. Шепа риган, черна мента и златен корен, известен още като родиола. Те се смесват с 3 литра пресен мед и се носят на брега на езеро до някоя горичка, където се пали огън.

Трудно е да се отговори на въпроса в какво се състои силата на билките при магическите ритуали да подмладяват и съхраняват красотата - дали магията се крие в аромата, в състава или вярата на хората в тяхната тайнствена сила. А може би във всичко това, взето заедно, съставляващо есенцията на възможностите, които природата е втъкала в билките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати