sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Характер и съдба на хората с кехлибарени очи

Характер и съдба на хората с кехлибарени очи

Характер  и съдба на хората с кехлибарени очи
Снимка: Free-Photos/pixabay.com

Казват, че очите са прозорец към душата на човека и в действителност, когато вие се запознавате с някого, добивате своите първи впечатления за него именно чрез размяната на погледи.

Веднага би ви направило впечатление дали онзи, с когото комуникирате, е със зелени очи или кафяви очи. Още по-силно влияние обаче върху вас би оказал човек с кехлибарени очи. Поради тази причина тук ще се спрем именно на кехлибарените очи, как се получава подобен цвят и какво говори той за човека, който се „крие“ зад тях. Що за характер има той? Каква е неговата съдба?

В света съществуват само 4 чисти цвята на очите - кафяво, синьо, зелено и сиво. В резултат на пигментацията на ириса и най-вече от количеството меланин в организма, който има способност да отразява слънчевата светлина, можете да срещнете и хора с черни, светло или тъмнокафяви очи, пъстри, кехлибарени очи или дори пурпурни.

Няма точна дефиниция какво се разбира под кехлибарени очи, но обикновено този цвят включва нюанси на кафяво, жълто и охра. На слънчева светлина кехлибарените очи могат да изглеждат дори златисти!

Макар и изключително рядко (учените са на мнение, че има не повече от 1-2 процента хора с кехлибарени очи по целия свят), можете да срещнете хора с кехлибарени очи навсякъде, без значение на географски регион или етническа принадлежност.

Онова, което най-силно ще ви впечатли при подобна среща, е приликата на кехлибарените очи с тези на някои диви животни и хищни птици. Фактът, че кехлибарени очи имат тигрите, рисовете, вълците, лисиците, орлите и др., би говорил, че характерът на хората с кехлибарени очи е непредвидим.

Дивите животни имат кехлибарени очи

Истината обаче е друга. Хората с кехлибарени очи никак не са склонни да поемат рискове, а вместо това обичат да мечтаят и се радват на самотата. Те не биха били особено отговорни по отношение на работа си, освен ако не я смятат за вълнуваща и грабваща вниманието им. Изключително честни са, което ги прави желани и верни приятели. Не се очаква от тях да ви излъжат или манипулират.

Съдбата на хората с кехлибарени очи е че те, макар и не по тяхна воля, често попадат под светлините на прожекторите. Те имат артистичен вид, оставят силно впечатление у околните и около тях винаги витае някаква мистериозност. Счита се дори, че имат телепатични способности. Но вероятно най-важното за тях е, че ако срещнат истинската любов, те биха били верни до гроб!

Освен това за хората с кехлибарени очи е характерно понякога да имат пророчески сънища и силна интуиция.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати