sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зли сили и енергия»Вещи в дома, които носят лош късмет

Вещи в дома, които носят лош късмет

Вещи в дома, които носят лош късмет
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Мнозина от нас знаят, че е добре да имаме окачена конска подкова над вратата си или пък друг амулет, който да предпазва дома ни от негативна енергия.

Но има и някои вещи, които предизвикват лошите сили, дори без да подозираме. Ето защо тук ще ви изброим някои вещи в дома, за които се знае, че носят лош късмет.

Счупено огледало

Може би още от деца сте чували, че счупеното огледало би ви донесло точно 7 години нещастна любов и дори и да не вярвате в него, не бихме ви съветвали да държите подобна вещ у дома. Не се изкушавайте дори да използвате счупените парчета от огледалото, за да се оглеждате в тях. Всъщност поверието гласи, че трябва веднага да се отървете от счупеното огледало, като си повтаряте наум, че със счупването му, се е счупило и вашето нещастие. Само така можете да повикате любовта отново в дома си.

Изсъхнали цветя

Колкото и да се радвате на красивия букет, който ви е подарил някой важен човек, веднага щом цветята в него изсъхнат, го изхвърлете. Изсъхналите цветя символизират приближаването на смъртта.

Препарирани животни

За всеки ловджия е истинска гордост да окачи навсякъде из жилището си ловните си трофеи. В кръга на шегата ще добавим само, че най-вероятно би се замислил доста дали няма да си спечели хорските подигравки, ако окачи и някои огромни еленски рога. Но, с или без рога, всякакви препарирани животни биха внесли негативна енергия в дома ви. Не го допускайте!

Спрял часовник

Спрял часовник носи лош късмет

Според Фън Шуй не би трябвало да държите у дома си абсолютно никакви уреди, които вече не работят. Ако спрелият часовник има необходимост просто от смяна на батерия, го направете, но ако е непоправимо счупен, бързо го изхвърлете от жилището си. Със счупения часовник спира да тече и времето, което означава, че и смъртта е наблизо.

Стари календари

Поверието за старите календари е подобно на това със счупените часовници. Вече нищо не отброява времето, което означава, че и животът ще спре.

Отворен чадър

Лош късмет

Ако не разполагате с балкон или тераса е напълно обичайно да оставите измокрения си от дъжда чадър да съхне отворен върху плочките в коридора. Това няма да е никак удачен избор от ваша страна, защото от разпънатия чадър ангелите-пазители могат или да се уплашат или просто да не виждат какво се случва в дома ви и вие ще ги изгубите като свои пазители.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати