Всеки има свой енергиен двойник

Всеки има свой енергиен двойник

Източната литература ясно и конкретно говори в своите многобройни теории, че всеки един от нас има някъде по света свой енергиен двойник.

Основавайки се на физичните представи за света, можем да заключим, че всеки човек е уникално, неповторимо същество и затова смъртта притежава абсолютен характер. На едно по-различно, да го наречем фино ниво, нещата стоят по друг начин.

Кармичните теории се противопоставят на физичните закони с твърдението, че структурата на Вселената е клетъчна и духовната конструкция на човека се повтаря с тези клетки.

Във времето и пространството дори на един свят всеки от нас представлява група от същности, обединени от една обща информационна структура.

Изследователи на кармичните фини слоеве и полетата са разучили поведението на този енергиен двойник, който всеки човек притежава.

Всеки има свой енергиен двойник

Когато мислим за някого, нашият двойник веднага се пренася в мисловното пространство и започва да събира информация за него. Тази информация обикновено се получава на подсъзнателно ниво.

Поведението на енергийния ни двойник се определя от предпоставките, взети от нашето съзнание или с други думи – какъвто е характерът ви, такова ще е и поведението на вашия енергиен двойник.

По дълбокият анализ по темата установява, че при определена тренировка всичко това може да се случва и на физическо ниво.

Един прост пример – ако усетите, че на някой ваш близък и познат му предстои нещо лошо и пагубно, но не сте в състояние да направите каквото и да било за предотвратяване на ситуацията, може да активизирате вашия енергиен двойник.

Пак на подсъзнателно ниво той е в състояние да ви предаде информация дали всичко се е разминало добре или краят е бил лош.

Смята се, че при такова активизиране на двойника, всяка ситуация на разстояние може да бъде контролирана. Разбира се, нещо такова би било плод на дълги тренировки, свързани с активизиране и разширяване възможностите на двойника.

Всеки човек има само един енергиен двойник. При определени положения той може така да променя характеристиките на пространството в нашия свят, да става на практика реално видимо и неразкичимо с оригинала.

Един основен извод е, че енергийният двойник на човек живее пет живота и на фино ниво конкретният индивид е една пета от една по-обемна структура. След смъртта тялото се разрушава, но съзнанието се трансформира и преминава в двойника.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 8
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати