Месото и рибата потискат гадателските способности

Месото и рибата потискат гадателските способности

Съвсем не е задължително да притежавате някаква особена дарба или специални умения, за да се научите да гадаете. Има няколко специфични правила и различни методи, които трябва да усвоите, за да се превърнете в гадател.

Ако мистиката и окултните науки ви привличат и искате да сте в състояние да предскажете бъдещето на близките и семейството си, трябва да спазвате няколко задължителни правил.

В противен случай, че не гадаете в духа на равилата, вашите предсказание може да нямат нищо общо с истината, да наплашите някого излишно и чрез силата на мисълта да предизвикате злата му съдба.

Месото и рибата потискат гадателските способности

1. Позволявайте си да използвате силата на гадаенето само, когато това наистина е необходимо. Не гадайте по повод и без повод или пък от чисто любопитство и суетност.

2. Задължително е едно денонощие преди гадаенето и 24 часа след това, да не се консумират никакво месо или пък рибни продукти. Важно за крайния успех е също така да не се злослови и говори лошо за някого.

3. Ако не сте професионален и обигран гадател и дебрите на стъкленото кълбо не са ви още до край познати, позволявайте си да гадаете само на хора, с които имате силен вътрешен контакт или родствена връзка

Месото и рибата потискат гадателските способности

4. Докато гадаете на някого, вие малко или много навлизате в личното му пространство и живот. Не използвайте това по никакъв начин – не пожелавайте зла участ дори на онези, които според вас за лоши хора. Не бива да вредите на никого!

5. Не гадайте по един и същи повод повече от три пъти. Този брой е напълно достатъчен, за да се прояви тенденцията на проблема. Веднъж проявила се, тя е необратима.

6. Преди процеса на гадаене и по време на него нека да цари предимно тишина. Не говорете, а се съсредоточете. Разговорите пречат на крайния резултат.

7. Гадаене при лоши климатични условия, като буря и облачно време е неефективно и безполезно. Магнитното биополе се размества и резултатът от предсказанията ви навярно няма да е особено достоверен.

8. Запомнете, че гадаенето не е предсказание и всеки резултат е по-скоро вероятност, а не задължителна доминанта. Ако предвидите нещо лошо, не се притеснявайте – това е предупреждение, което може да ви накара да вземете предварителни мерки, за да избегнете бадата.

Рейтинг

5 1
4 5
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати