sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Каква е съдбата на жената с име Гергана?

Каква е съдбата на жената с име Гергана?

Каква е съдбата на жената с име Гергана

Името на човека до нас може много да ни разкаже за характера, ценностната система, любовния живот и редица други неща. То е като цяла една енциклопедия, на която рядко обръщат внимание, като с нейна помощ можем да разберем много за нашите близки, както и и за самите нас.

Жените, които носят красивото име Гергана са много честни, трудолюбиви и любознателни, като именно тези им качества им помагат да постигнат успех в живота. Често сдържат емоциите си, което им пречи в личен план. Стараят се да се покажат като по-силни, отколкото реално са. Понякога са много амбициозни, което им пречи, тъй като това може да се превърне във фикс идея. Важно е жените с името Гернара да се опитват да разпределят енергията си, като само така ще имат завиден успех, както в личен, така и кариерен план.

Достойнства на характера на Гергана:

- Целенасоченост;

- Търпение;

- Постоянство;

- Лидерство.

Недостатъци на Гергана:

- Липса на емпатия;

- Завист;

- Раздразнителност;

- Дребнавост.

Гергана има подход към децата

Дамите с това име се опиват да постигнат стабилност във всеки един аспект от живота им. Те могат да са доста търпеливи понякога, както и настойчиви, ако се налага. Имат подход към децата. Пунктуалността не е тяхната силна страна, като това им пречи много в кариерен план. Прагматични натури са и обичат да си правят точни планове за всичко в бъдещето им, въпреки че далеч невинаги нещата се случват точно така, както са ги планирали.

Астрологични символи на името Гергана:

- Талисман - лунен камък, кварц, сапфир, цирконий и тигрово око;

- Планетата-покровител - Сатурн и Меркурий;

- Покровителствен елемент - Огън;

- Съвместими зодии - Дева;

- Благоприятни дни - сряда;

- Щастливи числа - 4, 5, 8;

- Цветове - тъмно-зелено и кафяво;

- Любим сезон - лятото.

Гергана е много креативна и любознателна личност, отличаваща се с педантичния си характер и вниманието към дребните детайли. Винаги е учтива към хората, които я ценят като човек и личност. В любовен план за съжаление не винаги има успех, тъй като негативните черти на характера ѝ могат много да попречат на отношенията, като повишената раздразнителност и дребнавост.

Притежават силна интуиция и високи морални ценности, но не може да се каже, че жените с това име са много религиозни. Могат да са доста търпеливи, но само до момента, когато това не засегне собственото им его.

Една от главните цели на тези жени е семейното щастие, което за съжаление често им бяга именно поради сложният им на моменти характер. Ако обаче срещнат правилния мъж, тогава той ще успее да обуздае непокорния нрав на тези красавици, превръщайки ги в грижовни, мили и добри съпруги и майки. Съдбата на Гергана може да е трудна, но пък от друга страна, тя може да се похвали, че с много упорство получава желаното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати