sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Предсказан ли е коронавирусът?

Предсказан ли е коронавирусът?

коронавируса
Снимка: olgalionart /pixabay.com
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Напоследък доста се заговори, че коронавирусът може би е бил възможно да се предскаже, като дори Ванга през далечната 1995 година е казала на нейната близка приятелка Робева "Нешке, ке ни гази короната". Събитията и ситуациите, които ни навеждат на това, че коронавирусът е бил предвидим не свършват с това.

Преди повече от 10 години, а именно през 2009 г., в книгата на гадателката С. Браун тя споменава, че именно през 2020 година ни очаква сериозно изпитание и заболяване, което ще има сходна симптоматика и протичане като при пневмонията. Тя допълва в книгата си още, че то ще засяга именно дихателната система и в частност белите дробове и бронхите, но и това че лечението му ще бъде изключително сложно. Това е написано в нейната книга с името "Краят на дните".

Причината да се обърне такова внимание на тези думи на гадателката е пост на известната холивудската звезда Ким Кардашиян. Тя пуска откъс от книгата на фона на увеличаващата се пандемия в световен мащаб. Освен това, интересен е фактът, че като център се споменава именно Ухан. Добрата новина в случая е това, че в книгата се споменава, че това скоро ще отмине и човечеството ще се се справи с пандемията, но за съжаление ще се сблъска отново с нея след 10 години.

Малко по-късно, а именно през 2013 година гадателката Силвия Браун умира, а около нейната смърт витаят много загадки, тъй като не се споменава конкретната причина. Тя умира на 78 години в САЩ, като приживе е споменавала, че има способностите да контактува с мъртвите от задгробния живот. Казва още и че има ясновидка дарба, като през годините на живота си прави изключително много предсказания, които обаче не се сбъдват.

предсказване на коронавируса

Така например тя споменава, че кралят на попа Майкъл Джексън ще бъде признат за виновен около случая свъзран с малтретирането на децата. Това обаче не беше вярно, защото той бе оправдан напълно по това обвинение от съда през 2005 година.

Другото известно предсказание на Браун се отнася за звездната двойка Брад Пит и Анистън. Тя предсказа, че те ще се сдобият с потомство, но това така и не се случи. Заедно с това те не само не създадоха семейство, но и се разделиха.

Заедно с тези несбъднали се предсказания, гадателката не успя да превиди за страшната трагедия, която се случи на 11 септември 2001 година. Тя дори даде интервю няколко дни преди страшния инцидент, но в него не споменава нищо за това.

Силвия Браун често се изявява по медиите, включително в програмата Уилямс Шоу. Там тя даваше различни отговори на въпросите, които получаваше от публиката, като например за загиналите или изчезнали роднини.

Преди повече от десет години, а именно през 2007 г. тя получи наградата „The Truly Terrible Television Award“. Тя бе номинираната и наградена за търговия с псевдонаука и суеверие, като в буквален превод името на награда е „Наистина ужасна телевизионна награда“.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати