sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Как да разпознаете знаците свише

Как да разпознаете знаците свише

Как да разпознаете знаците свише
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Всеки получава в живота си различни знаци свише, но далеч не всеки може да ги разпознае. Някои хора пък не приемат това сериозно и не искат да се прислушат към тези подсказки на Вселената.

Юнг нарича това явление синхронност - връзката между обекта и субекта - света и наблюдателя. Светът и съзнанието се отразяват взаимно като огледало. И ако това ви звучи сложно и неразбираемо, то сега ще се опитам да ви обясним как можете да разпознаете знаците свише и как да се научите да ги виждате.

Как да разпознаете знаците свише?

Често те са съпроводени със страни усещания, чувства и емоции. Това, което внезапно и необяснимо привлича вниманието ни в действителност, е кодирана информация, която идва от самата Вселена и се опитва да ни насочи на правилния път.

Символите, думите или ситуациите могат да бъдат знаци свише, ако:

1. Това не е единствения случай и подобно нещо вече се е случвало не е един път;

2. Това ви е направило огромно впечатление;

3. Събитието се случва в сънищата.

Четене на знаците на съдбата от природните явления

1. Око в небето: асоциира се с божественото, с космическата защита, със закона на кармата и вътрешната етика;

2. Дъга: триумфът на съществуването, щастието, емоционалната пълнота и самоутвърждаването;

Дъгата е знак на съдбата

3. Порив на вятъра: известие за внезапно унищожение, край, трагични новини, необмислени действия;

4. Гръмотевица: предупреждение за унищожаване, отказване от лошите дела, внезапни промени. Желанията могат да се изпълнят или да получите неочаквана новина отдалече;

5. Светкавица: истина, прозрение, творческа искра, интелигентност, сила, божествен гняв. За тези, които са чисти по душа, това е призив за действие, промяна. За онези, чиито мотиви са нечисти, това е знак за божествен гняв, унищожение, напомняне за закона на справедливостта;

6. Снеговалеж: завършване на стария цикъл, пречистване, успокоение;

7. Дъжд: разрешаване на дългогодишен напрегнат конфликт или задача, кулминация, достигане до желания резултат.

Хубави знаци свише

1. Птиче перо

Перо, открито в гора или дори на улицата, служи като символ на защита и покровителство на висшите сили. Такава констатация потвърждава правилността на вашия път и хармонията на вашите действия по отношение на законите на Вселената.

2. Хармонична музика

Слушането на камбани, мантри или вдъхновяваща музика е знак за изцеление и просветление. Като цяло слушането на приятни мелодии говорят за емоционална хармония и спокойствие.

Счупеното е знак свише за щастие

3. Счупена посуда

Посудата и чиниите, които случайно се чупят, са знак за връзките ви с миналото, като по този начин създават място за нови творчески събития в живота ви. Счупената посуда е добър знак и по време на празниците - особено благоприятен. Затова има дори и традиция да се чупят чинии и посуда на сватби и рождени дни.

4. Вдъхновяващи сънища

Те са добър знак, че в живота ви всичко върви както трябва. Така например, ако в тях печелите в нещо, то в реалния живот ще успеете да постигнете целите си.

5. Усещане за щастие

Състоянието на тиха радост и любов изпълват човек, когато е истински щастлив. И това е най-добрият индикатор от съдбата и Вселената, че се движите в правилната посока.

6. Щастливи събития около вас

Щастливите събития са знак свише

Ако хората, които срещате в живота си, са предимно весели и усмихнати, ако в обкръжението ви се случат само положителни новини (сватби, постижения, празненства, повишение, спечелване), тогава сте достигнали правилата отправна точка, която много скоро ще ви доведе и до вашето лично щастие.

Причината, поради която не всички виждат знаците свише, е това, че те са съсредоточени само на мислите си и са прекалено рационални.

Непрекъснатият вътрешен диалог ви пречи да видите и да възприемете тези знаци на съдбата, тъй като се фиксирате само на вътрешното си състояние.

Именно затова, за да умеете да виждате и да разчитате правилно знаците на съдбата, трябва да влезете в състояние на пълна хармония със себе си, на вътрешна тишина, премествайки фокуса на своето внимание на чувствата и интуицията ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest