Знаци, които предвещават нещо лошо в живота ни

счупеното огледало е лош знак

Знаците и суеверията на съдбата могат да се трактуват по различен начин, въпреки че има такива, които със сигурност предвещават нещо лошо ви живота ни. И понякога дори несуеверния човек започва да се замисля за това дали не е по-добре да се прислуша към тези знаци.

10 знаци, че ви очаква нещо лошо в живота:

1. Черна котка на пътя

Още в миналото е било прието, че ако черна котка мине пътя ви, то това значи че ви очакват много беди в близко бъдеще. Прието е, че именно черните котки носят лош късмет, тъй като се е смятало, че те са били домашните любимци на вещиците. И до днес хората все още вярват в това суеверие.

2. Счупено стъкло

Сигурно дори и като сте били малки сте чували, че счупеното огледало носи 7 години лош късмет. Хората вече години наред вярват в това и се стараят да не чупят този предмет в дома си, за да не ги сполети лош късмет и низ от неприятности. Това поверие носи своето начало от това, че в миналото се е смятало, че в огледалата са затворени душите на хората. Чупейки го, това нарушава хармонията на отвъдния свят. Счупеното огледало може да предвещава и сериозни проблеми, болести и неприятности в живота.

3. Пеперуда в дома

Смята се, че ако пеперуда влезе в дома ви през отворен прозорец или врата, то това е знак за предстоящо боледуване на член от семейството. Ако се сблъскате с това, то е по-добре внимателно да хванете пеперудата, но без да я нараните и след това я пуснете на свобода.

Когато в дома ви влети птица, то това значи че ви е посетила душата на някои починал човек, който иска да ви предупреди за предстоящи опасности. Обезателно обърнете внимание на този знак, а след това отидете в църква и запалете свещичка за здраве и късмет.

пеперуда у дома е лош сигнал

4. Лаещо куче

С лаенето на кучетата се свързват доста неприятни предсказания. Като правило, ако чуете вечерта вой на кучета, то това предвещава скорошна смърт на близък. Това важи и в случай, че някои от роднина дълго време боледува, тоест този знак може да се тълкува, че много скоро неговите страдания и мъки ще приключат.

5. Поздравления предварително

Смята се, че поздравяването на някого за рожден ден по-рано от датата на празника е лош знак. Това се отнася не само за рожденика, но и за човека, който се е объркал и ви е поздравил по-рано. Това суеверие е свързано с факта, че никой не знае, колко време му е отделила съдбата му и кога ще напусне този свят.

6. Ако облечете дреха наопаки

Според суеверието, ако облечете вещ наопаки, то това значи че ви очакват много сериозни конфликти и проблеми в личен план. Старайте се да сте внимателни с дрехите си и ако случайно ги облечете наопаки, веднага ги съблечете и оправете това. След това задължително си сложете и една безопасна игла, тъй като се смята че тя отблъсква лошия късмет и бедите.

7. Празна кофа

Ако срещнете жена с празна кофа, то това няма да ви донесе нищо добро в живота. Бъдете готови, че плановете и целите ви няма да се реализират. Затова, ако видите жена с празна кофа, трябва да прекръстите пръстите си.

8. Спрял часовник

спрелият часовник предвещава лоши събития

С часовниците са свързани много различни суеверия и като правило - те винаги са лоши. Именно това е предмета, който се асоциира с времето, което имаме на този свят. Той отчита нашите часове, минути и секунди, които имаме с нашите близки и приятели. Имено затова ако часовника ви спре, то го оправете веднага или го изхвърлете.

9. Паднала снимка

Снимките имат своя собствена енергия и се смята, че с тях трябва да сме особено внимателни. Много от хората подценяват силата им, но това не е правилно. Така например не бива да губите снимка, която ви е много ценна или пък да я показвате на всички. подред. Причината за това е, че в лошите ръце, снимката ви може да е много мощно оръжие, което да ви донесе низ от неприятности и проблеми. За лош знак се смята и ако снимката падне и се счупи.

10. Подарени остри предмети

Ако някой ви донесе комплект ножове или вилици, то това също е лош знак. За да се предпазите от лошото влияние на острите предмети, трябва да ги увиете с мек материал и да ги скриете. По този начин ще избегнете конфликтните ситуации, които могат да възникват във вашия дом.

Хората рядко забелязват знаците свише, които могат да им помогнат да избегнат много неприятни ситуации в живота. Именно затова е важно да сте по-предпазливи и да обръщате внимание на предупрежденията на вселената, за да не допуснете лошия късмет да навлезе в живота ви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати