Кои женски имена са късметлийски?

Кои женски имена са късметлийски?

Едно от нещата, които оказват голямо влияние в живота ни, е името. Неслучайно ритуалите по наричане са едни от най-силните и важни при почти всеки народ.

Родителите избират внимателно името на бъдещото си дете, за да му дадат възможно най-добрия старт в живота.

При различните народности има различни правила за наричането - някои имена просто носят по-голяма сила от други.

Нека видим кои от женските имена носят потенциала да донесат успех и просперитет.

АЛЕКСАНДРА

Името Александра произлиза от гръцки и е съставено от глагола "защитавам" и съществителното "човек", т.е. "защитник на хората". Дамите, които носят това име, са смели и целеустремени. Те знаят какво искат, знаят как да го постигнат и са готови да защитават хората - познати и непознати. От тях биха излезли страхотни адвокати, социални работници или психолози.

ЕЛЕНА

Хубавата Елена носи късметлийско име
Снимка: Twitter

Хубавата Елена неслучайно се е превърнало в нарицателно за красота. Името Елена е със древногръцки произход и означава "светлина". В християнството Елена се свързва с мъдрост и образованост. Независимо кое от двете качества ще наречете за вашето дете, носейки името Елена, то ще бъде успешно, защото носи магнетизъм в себе си.

ВИКТОРИЯ

Името означава "победа" и също като Александра носи със себе си смелост и кураж за действие. Тези дами знаят какво искат, как и кога да го постигнат. Те постигат успех в живота, защото не се страхуват да вземат това, което искат и смятат, че им се полага.

МАРИЯ

Мария Шарапова

Едно от най-древните и най-широко разпространени имена в световен мащаб, Мария носи послание за силата на майчината любов. Мария постига успех заради своята целеустременост, с която управляват живота си. Те са самостоятелни, изпълнени с енергия и желание за живот. Това са жените, които с лекота разрешават всеки проблем.

ИРИНА

Името произлиза от гръцки и означава "мир". Жените, които носят името Ирина, са спокойни и уравновесени, ценят мира и са готови да помогнат на всички. Те са и много наблюдателни и забелязват дори и най-дребните детайли, което им носи много успех в живота.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати