20 отличителни черти на зодия Овен

Характер на зодия Овен

Овенът е първият знак от зодиака и в следващите редове ще обърнем внимание на неговите специфични черти, които правят уникален сам по себе си. Може би имате приятел Овен или вие самият сте такъв? Нека видим с какво съвсем заслужено заставате на чело на зодиака:

1. Лидер – в кръвта на Овена е да води. Той умее да поема отговорност, да ръководи и да постига успехи. Обикновено всички се вслушват в думите му и го търсят за съвет.

2. Не се страхува от опасностите – противопоставя им се, поема рискове и не се бои от последствията. Трудностите са това, което го прави силен.

3. Спонтанен е – не мисли чак толкова, но пък винаги му се получава. Решава и действа на момента според ситуацията. Понякога това е голямо предимство, ако наоколо има конкуренция.

4. Свободолюбив дух – Овенът обича и цени свободата си. Той е силен и независим, свикнал да се справя сам.

5. Честен – това е едно от най-хубавите му качества. Искрен до болка, но и също толкова директен. Ако искате адекватно и честно мнение, Овенът със сигурност ще ви го даде.

6. Лоялен – към приятелите, семейството, любимия човек. За него те са всичко и никога не би ги предал.

7. Креативност – в главата му се въртят какви ли не идеи, които впоследствие прерастват в изумителни чудеса.

Отличителни черти на зодия Овен

8. Спокойна личност – не обича конфликтите и по възможност ги избягва. Ако все пак се наложи да влезе в такъв, знае как да се защитава.

9. Целеустремен – винаги следва целите си и ги постига заради постоянството си.

10. Чувствителен – голямо сърце, в което ще се намери място и за теб, стига да не го разбиеш.

11. Нетърпелив – не закъснява и не обича да чака другите. Не проявява особено търпение, тъй като самият той е точен и очаква другите също да бъдат такива. Често се разочарова по тази причина.

12. Грижовен – ще направи всичко, за да ви помогне. Любвеобилен и грижовен, той ще ви подкрепи и защити, когато имате нужда от това.

13. Обича промяната – не обича сивото и еднообразно ежедневие и се опитва по всякакъв начин да избяга от него.

14. Умее да прикрива гнева си – има добро чувство за контрол на емоциите. Може да запазва самообладание, което в много ситуации е негов плюс.

Зодия Овен

15. Стреми се към успеха – и не се задоволява с по-малко. Зодия Овен винаги има план, който включва личен успех, с който неговите близки и той самият да се гордеят.

16. Рисков играч – както казахме, не се страхува да поема рискове... и да се провали. Това за него е урок, от който винаги взима поука.

17. Най-подходящи партньори в любовта за Овена са Везни и Близнаци.

18. Позитивна личност – това са хора, които виждат хубавата страна на живота, заради което и не се боят от негативната. Знаят, че всичко ще се оправи.

19. Вдъхновяващ – и точно заради тази позитивна енергия, която блика от него, той често се оказва вдъхновение за хората около себе си. Овенът може да ви зареди с енергия и позитивна нагласа.

20. Готов на всичко за любимия – не се щади за усмивката на своята половинка. Готов е да направи и невъзможното за човека, когото обича.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
08.09.2019 19:39
Нито са честни,нито са лоялни.По-скоро са подли.Могат да ти забият нож в гърба,когато знаят,че си в крайно тежко положение.
1
6
Анонимен
Анонимен
19.05.2019 15:43
Интригантите на зодияка....самовлюбени и дребнави...лидери само в собственста им глава, иска им се да са такива но не им се получава и започват да си служат с лъжи за да изпъкнат.... 90% не е вярно за овните.
6
9
Анонимен
Анонимен
21.03.2019 11:14
Зависи от човека, за мен лично всичко е вярно.
7
1
Анонимен
Анонимен
20.03.2019 22:15
8 и 14 не са верни, другото е ок
1
1