Мистериозното създание Чупакабра тероризира украинци?

Чупакабра

Неизвестен звяр върлува в украинския град Галич и избива животните на местните хора. Вече няколко фермери са пропищели от набезите на мистериозната твар, която изпива кръвта на зайци и кокошки, след което подрежда безжизнените им трупове в редици. Изплашените украинци недоумяват що за гадина издевателства върху добитъка им, но предполагат, че може да става дума за създанието Чупакабра.

Именно то е известно в легендите като звяр, който изпива кръвта на кравите, овцете, козите и другите домашни животни. И въпреки че много хора смята образа му за фиктивен, не са малко и тези, които вярват в неговото съществуване.

Само в Украйна през последните години има редица случаи, в които хора твърдят, че са били посетени от страховитото чудовище.

За подобни набези разказва и населението на Галич. Местна жителка се оплаква, че мистериозна твар е успяла да изпие кръвта на тридесет от нейните зайци. Същото се случило и с единадесет от зайците на неин съсед.

Чупакабра

Всяка нощ, когато падне мрак и кръвожадният хищник наближи къщите ни, кучетата започват да лаят неспокойно. Но дори те не могат да го спрат. На сутринта всъщност четириногите ни пазачи са тези, които изглеждат наплашени, разказва Алена пред местна телевизия и допълва, че други нейни познати са виждали сянката на непознатата твар, но не са успели да я разгледат детайлно.

Съпругът на Алена споделя, че умъртвените животни са били показани на ветеринарните лекари, но дори те не успели да разрешат загадката и просто гледали труповете с недоумение.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати