sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Опасен дух тероризира тайландско село

Опасен дух тероризира тайландско село

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9317
Опасен дух тероризира тайландско село

Зъл дух тероризира тайландско село. Жители на населеното място до такава степен се изплашили от ужасяващото създание, че потърсили помощ от местната полиция. Сега органите на реда патрулират по селските улици, надявайки се, че с присъствието си ще вдъхнат спокойствие на хората и ще им помогнат да се върнат към обичайния си начин на живот.

От доста време се носят слухове, че в село от тайландската провинция Амнатчарен върлува опасен дух, заради който хората не могат вече да спят спокойно. И докато първоначално някои считали, че това са просто легенди, измислени от хора, които си нямат друга работа, в последствие се оказало, че нещата са много по-сериозни.

Наскоро старейшините в селото се събрали и изпратили писмо до полицията, в което уверяват, че слухът за дух не е измислица и жителите на селото им наистина са много изплашени от всички ужасяващи беди, които са ги сполетели напоследък.

От подадения сигнал станало ясно, че местните описват духа като красива, призрачна жена, която обладава телата на хора и животни, а след това започва да унищожава органите им. Според изплашените жители на селото именно демоничното създание е причина няколко крави да издъхнат изненадващо, а здравето на сътрудниците на полицията да се влоши.

След драматичните разкази на старейшините от полицията нямали друг избор освен да изпратят патрули в селото. Органите на реда се надяват, че присъствието им ще върне покоя на местните и ще въдвори някакъв ред в населеното място, където след слуха за дух е настанал истински хаос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати