Призрак на прислужница тормозел куче от Вирджиния

Духът на прислужницата
Снимка: Mercury Press and Media

Когато Бил и Шерил Уилти от Вирджиния поставили в дома си уеб камера, те искали да проверят какво кара кучето им да се държи толкова странно напоследък. Това, което записите по-късно показали, ги изправило на нокти.

Уредът успял да улови присъствието на неканен гост в дома, който в продължение на седмици плашел кокер шпаньола Аби. Записващото устройство заснело безплътна тъмна фигура, наподобяваща човешки силует, която преследва кучето.

При по-детайлно разглеждане на кадъра, се вижда, че това всъщност е жена, облечена като прислужница. Защо призракът се е появил в дома на семейството и се интересува от кучето, Уилти не са напълно сигурни.

След като започнахме да разнищваме въпроса и да търсим самоличността на дамата, стигнахме до извода, че това е камериерка, загинала по време на Гражданската война в САЩ.

Всъщност къщата ни е строена на място, където са се извършвали доста кръвопролития. Открихме, че по това време тук е живяла и починала слугиня, която прилича на неясния силует от снимката. Сигурно призракът е неин, смята семейството.

Двойката разказва, че докато разбере какво се случва в дома ѝ, се е видяла в чудо. Кучето често скимтяло без причина, криело се под мебелите и не можело да спи спокойно. Освен това двамата съпрузи нерядко имали усещането, че не са сами в стаята си, въпреки че нямало никой освен тях.

За щастие тези страховити моменти вече са в миналото. След като Уилди се обърнали към свещеник от местна църква, перипетиите им приключили. Духовникът казал молитва и поръсил дома със свещена вода, и ето че ритуалът се оказал успешен. Кучето Аби отново си върнало спокойствието, а камерата така и не заснела повече притеснителни феномени.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
margo.mk
margo.mk
12.03.2017 12:51
Горкото кученце. Добре, че се е спасило. Ама се кефя и на това семейство. Направили проучване и намерили всичко нужно. Така се прави. Вместо само да се вайкаш и оплакваш на посоки. Действаш и това е..
4
8