sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Прародителите ни са водни създания

Прародителите ни са водни създания

Прародителите ни са водни създания

Всички хора обичат водата, защото векове наред бебетата са се раждали във водата, смятат канадски учени. Според тях това е и причината, поради която човешкото бебе може да плува.

Рефлексът за гмуркане все още съществува във всеки от нас - когато потопим глава във водата, сърцебиенето ни намалява и дихателните пътища се препречват, за да не влезе вода в дробовете ни.

Според учените ние сме били водни създания, преди да станем сухоземни. Паметта за водния произход е съхранена в гените ни, затова се чувстваме добре край вода.

След като водните хора излезли на повърхността, тялото им се покрило с козина, защото трябвало да се пазят от студа. Черепът им станал по-плътен и се появили нови зъби, за да се смила месото.

Според учените водните хора са имали трето око, което при нас се е запазило като вид жлеза, известна като епифиза. Тя се смята за отговорна за телепатията.

Учените са на мнение, че водните хора са общували именно чрез телепатия. Те припомнят, че тибетските храмове имат един и същ елемент от декорацията - огромни очи и нос с вертикална цепнатина.

Анализ на изображението показал, че този нос е подобен на отвора за дишане на морските животни, а специфичната цепнатина не е нищо друго, а хриле.

Според учените ненапразно в гръцката и римската митология богинята на любовта Афродита/Венера се е появила от морската пяна. Това обяснява връзката ни с водата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Emanuela
Emanuela
20.12.2015 17:26
S teb SIM edno momiche
0
0
КИТ
КИТ
06.06.2013 23:03
Да,чели сме теорията на Мулдашев...
1
0
edno momi4e...
edno momi4e...
24.07.2012 16:44
освен това аз смятам, че трето око не съществува всичко това е просто тъпо и шарлатанско! Това е измислено само, заради твърде алчните за още и още пари шарлатани "телепати" !
0
3
диди
диди
22.07.2011 19:59
Човешкото дете плува от раждането си защото още докато е в матката на майка си е обградено с вода и вътре в матката то си плува. Когато жената тръгне да ражда и изтичат околоплодните води, които крепят бебчето да е живо и добре и на топличко в майка си. За това детето може да плува от раждането си и повечето лекари в чужбина съветват родилките да раждат във воден басейн, не за друго, а именно защото до първата си поета глътка въздух бебето е живяло в околоплодните води на майката и това за него е по - добрият, реален и познат начин на живот.
0
0
LOOl
LOOl
18.07.2011 22:52
Глупости.
0
0
joro
joro
13.06.2011 09:44
Атлантида - изгубената цивилизация е създадена от такива хора под водата.
1
0